28 / 04 / 2024

İslam Memiş hem gün hem de saat verdi! Üzülmemek için bakmadan geçmeyin

İslam Memiş hem gün hem de saat verdi! Üzülmemek için bakmadan geçmeyin

Bu hafta piyasaların gözü iki önemli kararda önce FED faiz kararı ardından TÜİK enflasyon rakamları duyurulacak. Finans analisti İslam Memiş, dolar için saat verirken, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili dikkat çeken uyarılar yaptı.



Para piyasaları uzmanı İslam Memiş kaleme aldığı yazısında dolar için önemli açıklamalar yaptı. Dolar için tarih ve saat veren Memiş, FED’in faiz kararına dikkat çekti. Memiş, ekonomik verilerin damga vuracağı haftada 2 Kasım Çarşamba günü saat 21:00 ile 22:00 arasında dolarda sağlıksız dalgalanmalar yaşanabileceği uyarısını yaptı. FED Çarşamba akşamı 21.00’de faiz kararını açıklamasının ardından 21.30’da FED başkanı Powell’ın açıklama yapması beklenmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön