13 / 05 / 2024

İslam Memiş hem gün hem de saat verdi! Üzülmemek için bakmadan geçmeyin

İslam Memiş hem gün hem de saat verdi! Üzülmemek için bakmadan geçmeyin

Bu hafta piyasaların gözü iki önemli kararda önce FED faiz kararı ardından TÜİK enflasyon rakamları duyurulacak. Finans analisti İslam Memiş, dolar için saat verirken, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili dikkat çeken uyarılar yaptı.



FED FAİZ KARARI NE OLUR
ABD Merkez Bankası 2 Kasım Çarşamba faiz kararını açıklayacak. Fed'in bu hafta 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılırken, aralıkta atacağı para politikası adımlarına ilişkin net bir yönelim bulunmuyor. Buna göre, Fed'in aralıkta yüzde 48 ihtimalle 50 baz puan ve yüzde 44 ihtimalle 75 baz puan faiz artıracağı öngörülüyor.

PERŞEMBE GÜNÜ KRİTİK KARAR AÇIKLANACAK
3 Kasım Perşembe günü ise Türkiye'deki çalışanları ve emeklileri yakından ilgilendiren enflasyon rakamı TÜİK tarafından açıklanacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön