30 / 04 / 2024

İslam Memiş kripto yatırımcılarını umutlandırdı, yapmaları gerekeni açıkladı!

İslam Memiş kripto yatırımcılarını umutlandırdı, yapmaları gerekeni açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kripto para piyasasıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu ve Bitcoin'in hareketlerine vurgu yaptı.



Bitcoin'deki (BTC) büyük çakılmanın ardından kripto para piyasası geçtiğimiz hafta bir nebze de olsa nefes almış ve BTC 24 bin 300 dolara kadar yükselmişti.

Bu hamle sonrasında kripto para piyasası son iki günde tekrar düşüşe geçmiş olsa da, deneyimli ekonomist İslam Memiş'ten konuya ilişkin yatırımcıları umutlandıracak yeni değerlendirmeler geldi.

TV100'deki köşe yazısında FED'in paylaşacağı faiz kararına dikkat çeken Memiş, şu ifadelere yer verdi:

"Kripto para yatırımcısı bana göre dolar endeksini takip etmeli. Çünkü Fed, 'Bizim paramız güçlü, bizim paramıza güvenin ve satın alın, biz ne dersek o' mesajı vererek algı yapıyor. Fed sonrası yönü daha net göreceğiz.

Gerçek olan şu; kripto paralar ne kadar baskılanırsa bir o kadar da yatırımcısı çoğalıyor, yükseliceğine dair umutlar artıyor.

Bu kadar faiz artırma tantanasına karşın 41 yılın zirvesinde olan enflasyon sizce bir başarı mı, başarısızlık mı? Çin’de banka önünde bekleyen askerler bir başarının mı, başarısızlığın mı fotoğrafını veriyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön