21 / 05 / 2024

İslam Memiş kripto yatırımcılarını umutlandırdı, yapmaları gerekeni açıkladı!

İslam Memiş kripto yatırımcılarını umutlandırdı, yapmaları gerekeni açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kripto para piyasasıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu ve Bitcoin'in hareketlerine vurgu yaptı.



"Yeni nesile kripto paraları kimse unutturamaz. Bu piyasa bir kere kabul gördü. Yıl içerisinde yaşanacak yükselişler, önümüzdeki yıllarda yaşanacak yeni gelişmeler bugünlerin aslında manipülasyon yapıldığını ispatlayacak.

Ondan sebep 1 yıllık getiride dolar yatırımcısı mı kripto para yatırımcısı mı kazanacak hep beraber göreceğiz. Bu yıl baskılandı, eyvallah. Onu da geçen yılların kazancına sayın derim. Bu haftaki rahatlama önümüzdeki hafta yerini karışık bir seyre bırakabilir!" 

Editörün Notu: Bu haber 24 Temmuz 2022, saat 17.43'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 74 kuruş, euro 18 lira 14 kuruş, altının gramı ise 984 lira 38 kuruş değerindedir.

İslam Memiş doların düşeceğini söyledi ve tarih verdi!

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan soluğu döviz bürosunda alacak!

Dünya şokta! O ülke de iflasın eşiğine geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön