28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan soluğu döviz bürosunda alacak!

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan soluğu döviz bürosunda alacak!

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıların merak ettiği sorulara yanıt verdi ve dövizin artışa geçeceği tarihi açıkladı.



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizi sabit tutmasının ardından döviz kuru ve altın fiyatları yeniden yükselişe geçmeye başladı.

Dolar ve altında yaşanan yüksek gerilim yatırımcıyı da telaşlandırıp huzursuz ederken, yükselişleri hızlı bir düşüş takip edecek mi? sorusu da akıllarda soru işareti oluşturmaya başladı.

Dolar kahini ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kişisel sosyal medya hesabından patlama yaşanacağına dair mesaj vererek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Selçuk Geçer in dolar yorumunu duyan soluğu döviz bürosunda alacak!

Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini belirten Geçer, dolar bozdurmak isteyenlere de "Dikkatli olun" uyarısında bulundu.

Geçer, şu ifadeleri kullandı:"Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ilk hedef 18 sonrasına 19 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya geldi. Ama bu artık olmayacak. Merkez Bankası o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcamıştı."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön