04 / 05 / 2024

İslam Memiş müjdeyi verdi: ‘Altın almayanlara yeni fırsat doğacak!’

İslam Memiş müjdeyi verdi: ‘Altın almayanlara yeni fırsat doğacak!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten 14 Mayıs’taki seçim öncesi önemli uyarılar geldi. Altına ilişkin tarih ve rakam veren Memiş, al-satçılara uyarılarda bulundu.



Bir süredir tarihinin rekorlarını kıran gram altın, üç ayrı kurdan satılmaya başlandı. Piyasalar ile ekran fiyatları arasındaki makas günden güne açılmayı sürdürürken; Merkez Bankası’nın altın kurunun da farklı olması yatırımcıların kafalarında soru işareti bıraktı. Bu kapsamda, önemli uyarılarda bulunan Finans Analisti İslam Memiş, bu kez al-sat yaparak yatırım yapanlara uyarılarda bulundu. Memiş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Altın borcu olanlar için fırsat olacak” ifadelerini kullandı.

 İslam Memiş müjdeyi verdi: ‘Altın almayanlara yeni fırsat doğacak!’

TV100’de kaleme aldığı köşesinden 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçim öncesinde meydana gelebilecek durumlara ilişkin uyarılarda bulunan uzman isim, “14 Mayıs öncesi para piyasalarında volatilitenin yüksek olması kaçınılmaz bir durum. Bu hafta seçim fiyatlaması içindeyiz. Piyasa kurları bağımsız bir biçimde sağlıksız işlem yapar. Yurt içi piyasalarda takip edeceğimiz önemli bir veri bulunmuyor” şeklinde konuştu. Altın Uzmanı Memiş’in açıklamalarının devamında ise altın yatırımcıları için ne yapmalarına ilişkin önemli bilgiler yer aldı.

İşte detaylar...


Geri Dön