18 / 05 / 2024

İslam Memiş müjdeyi verdi: ‘Altın almayanlara yeni fırsat doğacak!’

İslam Memiş müjdeyi verdi: ‘Altın almayanlara yeni fırsat doğacak!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten 14 Mayıs’taki seçim öncesi önemli uyarılar geldi. Altına ilişkin tarih ve rakam veren Memiş, al-satçılara uyarılarda bulundu.



“ALTIN BORCU OLANLAR İÇİN FIRSAT OLACAK”

İslam Memiş’in konuya ilişkin yaptığı açıklamalarında özellikle al-sat yaparak yatırım yapanlara yönelik uyarılar vardı. Bunu bu hafta önermeyen uzman isim, “Bu hafta kredili veya kaldıraçlı işlemle al-sat işlemi gerçekleştirmeyin. Bu hafta açığa alım-satım işlemi yapmayın. Stresli bir hafta olacağı için para piyasalarından beklenti içinde olmamak lazım. Makas aralıklarından yine söz edilir” dedi. Daha sonrasında, bir uyarı daha yana Memiş, yazısını önemli tarihler ve beklenecek rakamlara vurgu yaparak noktaladı:

 İslam Memiş müjdeyi verdi: ‘Altın almayanlara yeni fırsat doğacak!’

“Fakat bir uyarımız var. Çok yüksek bir rakamda olduğumuz için kısa vadede düzeltme gerekiyor. Zamanında altın almamış yurttaşlar için de ara ara fırsatlar olacaktır. Önümüzdeki haftalarda buraları beklemeyi sürdüreceğiz. Kâr satışlarında hiç almamış veya altın borcu olan yurttaşlar için fırsat olacak. Elinde altın bulunduran yurttaşlar da yerine koyarız diye bir şey yok. O piyasa bitti. Beklemeyi sürdürsünler. 1450-1550'li rakamlar var önümüzde.”

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına rekor başvuru! En fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme! Bu cezalara yüzde 25 indirim geliyor!

Youthall raporu: ‘Türkiye’deki gençlerin yüzde 93’ü düşük ücretlere çalışmak zorunda kalıyor’


Geri Dön