05 / 05 / 2024

  İslam Memiş müjdeyi verdi… Altını olanlar sakın satmasın!  Altın fiyatları o tarihten sonra başınızı döndürecek

  İslam Memiş müjdeyi verdi… Altını olanlar sakın satmasın!  Altın fiyatları o tarihten sonra başınızı döndürecek

 Altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının geleceği seviyeyi açıkladı. Elinizdeki altını satmayı düşünüyorsanız, önce bu habere göz atın. Altında son durum ne?



Piyasanın durumuna yönelik yaptığı isabetli tahminlerle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altını olan ya da elindeki nakitle altına yatırım yapmak isteyenler için önemli açıklamalarda bulundu.

Altını olup satmayı düşünenleri de uyaran İslam Memiş, piyasalardaki dalgalı seyrin gideceği yönü değerlendirdi.

Peki altın fiyatları kısa dönemde düşecek mi yoksa çıkacak mı? Altına yatırım yapmak isteyenler ne yapmalı?

Piyasaların durumuna yönelik öngörülerini tek tek açıklayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  geçen yılın sonunda yaptığı 2023 yılı değerlendirmesinde dolar kurunda yaşanacak şok gelişmelere dikkat çektiğini, ancak şu an deprem felaketinden sonra durumların değişiklik gösterebileceğini kaydetti.

Bu yıl yaz aylarında yapılacak seçimlerin ardından doların yükselişe geçmesinin beklendiğini ifade eden İslam Memiş, bu dönemde yine fırsatçıların devreye gireceğine yönelik uyarıda bulundu.

  İslam Memiş müjdeyi verdi… Altını olanlar sakın satmasın!  Altın fiyatları o tarihten sonra başınızı döndürecek

İslam Memiş, "Seçimlerin ardından dolar kuru yukarı yönlü hareketine başlayınca fırsatçılar yine ortaya çıkacak ve “bakın ekonomimiz batmaya başladı”  söylemleriyle, algısal durumlar yaratmak isteyecektir. Bu tür tuzaklara karşı  tüm vatandaşların biraz daha soğukkanlı davranması gerekiyor.  Karşımızda koca bir ekonomik tablo duruyor. Karşımızda hasar görmüş bir Türkiye var. Bunun etkileri mutlaka olsa da, yaralar mutlaka sarılacaktır” diye konuştu.

Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Elinde altını olan nasıl hareket etmeli?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön