19 / 05 / 2024

Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

Altın ve piyasalarla ilgili isabetli tahminleriyle tanınan piyasa uzmanı İslam Memiş, depremden sonra ülke ekonomisinin sarsılacağı yorumlarının yersiz olduğunu belirterek, altına ve dövize yatırım yapacaklar için yol haritasını olacak önemli tavsiyelerde bulundu. İşte ayrıntılar…




Yatırım araçları dalgalı seyrini sürdürürken küçük ya da büyük tüm yatırımcılar, değişken ortamda parasını muhafaza etmek için hangi yatırım aracında değerlendireceğini araştırıyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altında, gümüşte, dolarda yakın gelecekte hangi yönde gelişmeler yaşanacağına yönelik değerlendirmelerini paylaşarak, yatırımcıya sakin olanın kazanacağı hatırlatmasını yaptı.

Tüm ülkeyi sarsan depremlerin ardından ekonominin çökeceği yorumlarına kulak asılmaması gerektiğinin altını çizen Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Türkiye’nin, hikâyesi çok sağlam bir ülke olduğunu belirterek,  menfaatlerin Türkiye’den yana olduğunu vurguladı.

Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

ALTIN O TARİHTE ZİRVE TIRMANIŞINA BAŞLIYOR!

TV100’de yer alan haberde küçük yatırımcıya önemli satır başları veren ve yol haritası çizen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  “Altını olanlara satmalarını tavsiye etmiyorum. Altın şubat ayında düşüş görülse de o tarihte yükselişe geçecek” dedi.

Peki gram altın hangi tarihte yükselmeye başlayacak? Yatırımcı elinde altını tutmalı mı, satmalı mı, yoksa başka bir yatırım aracına mı yönlendirmeli? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön