04 / 10 / 2024

Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

Altın ve piyasalarla ilgili isabetli tahminleriyle tanınan piyasa uzmanı İslam Memiş, depremden sonra ülke ekonomisinin sarsılacağı yorumlarının yersiz olduğunu belirterek, altına ve dövize yatırım yapacaklar için yol haritasını olacak önemli tavsiyelerde bulundu. İşte ayrıntılar…




Şu an yerinde sayar görünse de altının sadece birkaç ay içinde zirve yolculuğuna başlayacağına vurgu yapan İslam Memiş, “Şu an düşmeler yaşanabilse de elinde altın bulunduran vatandaşlarımıza satmayı tavsiye etmiyorum. Orta ve uzun vadede bilhassa yukarı yönlü hareketlerde yeni rekorların geleceğini bilmekte fayda var. Şubat ayı zarfında son bir geri çekilme ama Haziran ayından sonraki süreçlerde yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek bir gram altın karşımızda çıkacak diye tahmin ediyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

 Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

Altın hem satmak isteyenler için hem de borcu olup altın almak isteyenler için en sevilen yatırım araçlarından biri. Bu nedenle pek çok vatandaş altın fiyatlarını, dolar endeksini günü gününe titizlikle takip  ediyor. Piyasa uzmanlarından isabetli tavsiyelerle yatırım yapmak isteyen küçük -büyük tüm yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, altınla ilgili şok edici açıklamalarda bulundu.

 Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

BOMBA HABERİ VERDİ

Elinde bir miktar parası olup değerini kaybetmesin diye yatırım yaparak değerlendirmek isteyenlere kulaklarına küpe olacak bilgiler veren Altın Uzmanı İslam Memiş,  borsada toparlanmalar gerçekleşeceğinin altını çizerek, yaptığı tahminlerin arkasında olduğunu dile getirdi.

İslam Memiş, 

Şimdi gram altın alma zamanı.  Beklediğim altına yönelik düşüşler gelmeye başladı.  Ons fiyatında altında meydana gelen düşüşler, gram altın fiyatında da inmeye yol açtı. Ancak çok değil kısa sürede altında yükseliş yaşanacak.  Daha önce söylediklerimin arkasındayım.  Bu haftadan itibaren gram altın fiyatları 1.200 TL ve üzerinde işlem görebilir. Borsada Mart ayında yaşanacak toparlanmanın ardından, elinde parası olan yatırımcılar bu değerlendirmeleri dikkate alabilir.”

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Depremde can kurtarıyor, şakası yok! Gerekirse kredi çekin ama binanıza mutlak yaptırın…

YKS ve LGS erteleniyor mu? MEB’den son dakika açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön