18 / 05 / 2024

İslam Memiş müjdeyi verdi: 'Bakandan bilgi aldım!'

İslam Memiş müjdeyi verdi: 'Bakandan bilgi aldım!'

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmenin detaylarını kamuoyu ile paylaştı.



Seviye vermem çok doğru olmaz ama bu konuyla alakalı banka temsilcileriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Konut fiyatına ve gelire göre de kademeli bir faiz politikası çalışması Hazine ve Maliye Bakanlığı ile sürdürülüyor.

3- Hazine arazilerinde hayatını devam ettireceklerin durumu ne olacak, tapu verilecek mi?

İslam Memiş müjdeyi verdi: Bakandan bilgi aldım!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, bize bağlandıktan beri bu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz. Planlama ve satış sürecimiz devam ediyor. Vatandaşlarımıza kanun çerçevesinde eğer kullanıcıysa uygun şartlarda ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Uzun vadede ödeme imkânı da sunuyoruz. Bu noktada hemen hemen her ilçede çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz. İstiyoruz ki vatandaşımızın mülkiyet sorunu kalmasın.

4- İmar affı ile ilgili bir çalışmanız var mı?

Hayır, yok.

İmar affı haricinde üç sorunun cevabını olumlu aldığımı söyleyebilirim.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Aralık 2022 tarihinde saat 19.44'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Benzine çifte indirim müjdesi! Şoförler bayram etti!

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön