03 / 05 / 2024

İslam Memiş 'Ne dolar ne altın ne borsa ne de Euro' diyerek o yatırım aracına dikkat çekti! Bu kez geç kalmayın!

İslam Memiş 'Ne dolar ne altın ne borsa ne de Euro' diyerek o yatırım aracına dikkat çekti! Bu kez geç kalmayın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bir emtiaya dikkat çekti ve "Doğru zamanı geldiğinde onu vererek, 1 kilo altın alabilirsiniz" dedi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği ekonomistler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, bu kez dolar, altın, borsa ve euro'nun dışına çıkarak gümüş tahminlerini tek tek açıkladı. İslam Memiş açıklamasında bir rakam vererek, doğru zamanda bununla 1 kilo altın alınabileceğini dile getirdi.

Haber Global'in aktardığı habere göre İslam Memiş, "Gümüş bugüne kadar takı ve süs eşyası şeklinde bilinir ve kullanır. Çoğu arkadaşımız da yatırım da yapmıştır. Ülkemizde son 4 senedir gümüş yatırımcısı sayısında da ciddi artış görülüyor. Bankalardaki gümüş mevduatlarında, fiziki yatırımda artışlar var. Bugüne kadar temkinli olanlar da var. 4 sene önce gram gümüş 2.5 TL idi, bugün 26 TL. Elindeki miktarı farklı bir enstrümana yatıracağını hesapla, o gümüş olarak kalsaydı ne kadar kazanırdı? Bunun hesaplarını yapabilirsin. Gümüşün mikrop ayırıcı özelliği de bulunuyor Tıp sektöründe ciddi anlamda talep görürken ayrıca fotoğrafçılık sektöründe de kullanılıyor. Fiziki olarak ihtiyaç olan bir emtia gümüş. Yağmur bombalarında, güneş panellerinde de kullanılıyor gümüş" diye konuştu.

İslam Memiş Ne dolar ne altın ne borsa ne de Euro diyerek o yatırım aracına dikkat çekti! Bu kez geç kalmayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 1 kilo altın örneğini ise şöyle açıkladı...


İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Altının çıkartma maliyetleri her geçen sene artıyor, ulaşım daha da pahalı oluyor. Çoğu sektörün de altını bırakarak gümüşten yoluna devam edeceğine inanıyorum. Gümüş değerli yatırım aracı, kazandırıyor evet. Peki, nasıl alınır gümüş? Çok basit, aynı bankalardan altın hesabı açar gibi bir gümüş hesabı açabiliyorsunuz. Kapalıçarşı'da fiziki altın satın alabildiğiniz gibi gümüş de alabiliyorsunuz. Gümüşün de altın gibi külçeleri bulunuyor. Gümüşü dilediğiniz kadar alıp satabilirsiniz. Fiziki gümüşleri saklamada zorlanıyorum diyenler varsa da bankalardan gümüş hesabı açarak söz konusu  süreci tamamlayabiliyorsunuz" dedi. 

İslam Memiş, "Bu sene gümüş fiyatları artar mı? Ons fiyatında 32 dolar, gram fiyatında 32 TL beklentilerim var. Bu rakamlar yükselmeyi sürdürecek. Şöyle bir avantajı var ki muhteşem bir avantaj. Altın gümüş rasyosu verimiz var. Şu anda 89-90 civarında geziniyor. 89 kilo gümüş verdiğinizde 1 kilo altın alıyorsunuz demek bu. 72'ye kadar gerileme bekliyorum ben ben rasyoda. 72 kilo gümüş verince 1 kilo altın alacaksınız demek oluyor bu. O nedenle gram gümüşte, ons gümüşte altın gümüş rasyosundaki beklentilerim de iyimser.

Altına ulaşım her geçen sene zorlanacak fakat bahane yok gram gümüş 26 lira. Altın gibi kazandıran hatta zaman zaman altından daha çok kazandıran bir emtiadır gümüş" dedi.

 

Ziraat Bankası'ndan Nisan 2024 müjdesi geldi! 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi veriyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan iki şehirde 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Akbank Nisan 2024 yeni emekli promosyonunu duyurdu! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatacak! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön