29 / 04 / 2024

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu tuzağa dikkat!

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu tuzağa dikkat!

İslam Memiş, üstüne basa basa uyardı. Bankaların altın tuzağı ifşa oldu! Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...



Altın fiyatları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Hafta başından bu tarafa düşüş gösteren gram altın ve ons altın yatırımcısını tedirgin etmiş vaziyette. 'Altın fiyatları düşüşünü sürdürecek mi? Altın fiyatları inecek mi, çıkacak mı?' soruları araştırılırken Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, yatırımcıları ikaz etti: Altını olanlar bu tuzağa sakın düşmeyin.

ALTINI OLANLAR DİKKAT! MEMİŞ UYARDI

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu tuzağa dikkat!

Hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. Gram ve ons altında yaşanan düşüşler yatırımcılarını endişelendirirken İslam Memiş'ten peş peşe uyarılar geldi. Altın kahini olarak anılan İslam Memiş, altın sahiplerini bekleyen tehlikeleri açıkladı. Bankaların fiyatlarda makas aralığını açarak alım yapmak isteyen yatırımcılara fırsat vermediğini belirten Memiş, gizli tehlikeyi ifşa etti. Dolar kuru içinde uyarılarda bulunan İslam Memiş, ekranlarda görülen 18.86 dolar kurunun gerçek hayatta karşılığı olmadığını dile getirdi.

 


Geri Dön