10 / 05 / 2024

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!



GRAM ALTINDA YÜKSELİŞ BAŞLADI

Gram altın yeni güne yükseliş ile başlaması ile 1.260 TL seviyesine kadar çıkmış haldedir. Ons altındaki yükseliş ile beraber ateşlenmiş bir halde olan gram altının yükselişinin devam etmesi öngörülüyor. Bu durumda analistler ise ons altının 2011 doları direnç noktası olarak görüyor ve bu evrenin geçilmesi ile 2021 dolara kadar yükselişin olabileceğini dile getirildi. Destek olarak ise sıra sıra 1988 dolar ve 1966 dolar öne çıktı.

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ TÜM YATIRIMCILARI UYARDI!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olan İslam Memiş, YouTube kanalından yayınladığı yeni videoda, “Altın yükselecek mi, düşecek mi?” sorusuna yanıt verdi. Memiş, yeni videoda şunları dile getirdi;

"Altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşler ne zamana kadar sürecek, döviz kurlarındaki düşüşler devam edecek mi? Bunun gibi soruların cevabını vereceğim. Borsa İstanbul’da ise yüzde 3.4'lük değer artışı ile günü sonlandırdı. Borsa tarafın hızlı bir toparlanma, 5150'ye kadar yükselişleri görebiliriz ancak aşağıda alanımız olduğu için bu yükselişlere inanmamak gerekir.

Yine 4500 ve altındaki rakamlar gelebilir. Bundan dolayı da borsa yatırımcısı uzun vadeli bir süreye kendini odaklaması gerekir. Tek hisseye değil, en az 3-4 hisseye yatırım yapılabilir. Uzun vadeli beklenmelidir. Kredili işlem, kaldıraçlı işlemler yapmamalı. 2023 yılı için borsa tarafında ne dedik? Profesyoneller kazanacak, acemiler kaybedecektir. Şu anda acemi yatırımcıların hızlıca kaçtığını görüyoruz. Borsaya her giren uzun vadeli yatırımcı kazanacak ama kısa vade üzerinden kazanmak, hayal kurmak mümkün değildir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön