14 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına flaş uyarı! 1 Gram bile altınınız varsa acele edin, sonra pişman olmayın!

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına flaş uyarı! 1 Gram bile altınınız varsa acele edin, sonra pişman olmayın!

Altın piyasasındaki hareketlilik sürerken, piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara flaş uyarı geldi. İslam Memiş, rekor rakamı paylaştı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...



YÜKSELİŞ DAHA YENİ BAŞLIYOR!

Altın piyasasına odaklanan İslam Memiş şu açıklamayı yaptı:

"Önümüzde ki birkaç ay biraz daha zorlu geçebileceği için temkinli olma gerekiyor. 8 aydır baskılanan altın ve gümüş gibi değerli metaller manüpile edildi. Altın zincirlerini kırdı. Yükseliş aslında daha yeni başlıyor. Tabiki zaman zaman kar satışları olacak. Şu an altının ons fiyatı 1770 dolar. 1700 direnç seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1815 seviyesi var. Kısa sürede 1800 dolarları konuşmaya başlarız."

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına flaş uyarı! 1 Gram bile altınınız varsa acele edin, sonra pişman olmayın!

"YUKARI YÖNLÜ DEVAM EDECEK"

Gram altının TL fiyatı şu an 1.068 TL seviyelerinde olduğunu açıklayan Memiş, "yukarıda 1.090 TL seviyesi var" dedi ve konuşmasını şu şekilde devam ettirdi:

"Sonrasında 1.100’lü rakamları artık yavaş yavaş konuşmaya başlarız. Gerek fiziki yönde gerek ise merkez bankaları yönünde altın talebi hala sürüyor. Özellikle merkez bankaların biraz daha durgunluk yaşadığı dönemlerde Euro/Dolar paritesi Sterlin/Dolar paritesi altın ile gümüş gibi emtialarda da yeniden yukarı yönlü hareketliliğin yaşandığını görebiliriz."

Peki, altın fiyatlarında son durum ne? 21 Kasım 2022 altın fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön