Altın & Dolar

İslam Memiş'ten bomba gibi açıklama: Sakın altın bozdurmayın İşte bu tarihte rekor kıracak!

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, Türkiye'de meydana gelen seçimlerin ardından altın ücretlerinde hareketlilik başladığını söyledi. Rekor üstüne rekor kıran altın ücretlerine dair uzman isim İslam Memiş, altın ücretlerindeki kritik rakamları açıklandı.Hızla çıkışına devam eden altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor

Altın ücretlerinde meydana gelen hareketlenmeler seçim sürecinden sonra süratlendi. Hızla çıkışına devam eden altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Altın yatırımcılarının dikkatinden kaçmayan yükselişler uzman isimlerin açıklamalar yapıp vatandaşın kafasındaki soru işaretlerine çözüme kavuşturmasına neden oldu.

ALTIN FİYATLARINDA ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur ile neticelenmesiyle beraber hareketlenen piyasa yatırımcıları bi hayli sıkıntıya soktu.

Açıklamalar yapan uzman isimler arasında İslam Memiş'te yer aldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada orta ve uzun vadede altın ve dövizdeki çıkış öngörülerinin oldukça kuvvetli olduğunu ifade etti. 

İslam Memiş'ten bomba gibi açıklama yapıldı! Sakın altın bozdurmayın! İşte bu tarihte rekor kıracak!

GRAM ALTINDA TAZE REKORLAR

Seçimler ile beraber çıkışa geçen altın ücretleri gündemden düşmedi. Ani çıkış sonrasında gram altın ücreti bugünden itibaren 1300 TL'nin üstüne çıkarak yeni bir rekoru daha tazeledi. Ons altın fiyatlarındaki gerilemeyi gören yatırımcılar endişelense de dolar kurundaki yükseliş ile altın fiyatları destekleniyor.

Çıkışına ara vermeyen dolar ve altın kuruna dair gelen açıklamalar yatırımcıların içini ferah tutuyor. Altın ve dolar kurunda meydana gelen çıkışın yanı sıra, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş borsadaki çıkışlara dikkat çekti.

BORSA DEĞERLENDİRMESİ

Borsa tarafına dair açıklamalar yapan uzman isim haftanın ilk işlem gününde yüzde 4.5 seviyesinde bir yükseliş olduğunu söyledi. Borsanın bu yükseklişi ile beraber 4.800 puan civarına kadar gelmesiyle endeks tarafında yükseliş olduğunu açıkladı. Şimdilerde ise 4.900 puan civarına gelen borsa yüzde 3 seviyesinde bir yükseliş yaşadığı ve artışın sürdüğü söyleniyor.

Borsaya dair tahminler yapan uzman isim kısa vadede 5.000 puana çıkacağını tahmin ederken, yaz ayları ile beraber 6.000 puan seviyelerine kadar yükselmesine dair tahminlerini açıkladı. Piyasada yer alan makas aralığının son günlerde kapandığını vurgulayarak yatırımcıları ikaz etti.

Sıfır araç almak isteyenlere muhteşem kampanya! Dacia Haziran ayında çok konuşulacak

Samsung Galaxy S22 Ultra Carrefour'da çok uyguna! Bu fırsatı kaçırmayın

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Vivo Y16 telefon fiyatı yere serildi