Ekonomi

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde 1 doları bile olanlara ''bozdurun'' uyarısı yaparak doların çakılacağı tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar... Doların çakılacağı tarihi açıklayarak ''bozdurun'' dedi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olan vatandaşları uyardı. Doların çakılacağı tarihi açıklayarak ''bozdurun'' dedi. 

Ağustos ayını teknik düşüş ayı olarak gören İslam Memiş dövizini bozduracak vatandaşlara çok kazançlı çıkacakları bir yöntem açıkladı. İşte ayrıntılar...

Geçtiğimiz aylarda ülke ekonomisine katkı sağlamak için dolarlarınızı satın uyarısında bulunan İslam Memiş elinde dolar olan için yeni bir yöntem söyledi. Bunu yapanların çok kazançlı çıkacaklarını söyleyen Memiş, doların çakılaacağı kritik tarihi açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN YENİ YÖNTEM ÖNERİSİ GELDİ

İslam Memiş, ağustos ayı için değerlendirmeler yaparken, altın için şunu söyledi: '' "1730-1780 bant aralıklarını takip etmeye devam ediyorum." dedi ve yükselişlerin devam etmesi için 1800 seviyesine değindi.  Ons altın fiyatı üzerinde duran İslam Memiş, sanal ortamdaki fiziki altında al sat konusuna değindi ve zarar edenler için şunları söyledi: 

''57 bin 300 dolar seviyesinde altın ve dolar paritesi vardı. Bu seviyeden satanlar şimdi fiziki tarafta zararsız bir şekilde yerine koyabiliyorlar" dedi.

DOLARLARINIZI SATIN

18 liraya dayanan dolar kuru için yeni rakamları açıklayan İslam Memiş, gram altın içinse direnç seviyelerini açıkladı. İslam Memiş gram altın ve doların güncel kur seviyelerini açıklayarak daha alt seviyelerde fırsat alımların olacağını söyledi. Ağustos ayında teknik düşüşlerin yaşanacağını belirten Memiş, elinde dolar tutanların satıp borsaya geçmesini tavsiye etti. Memiş, "Borsa'ya geçiyoruz dolar satıp, tekrar TL'yi de koyduk, bekliyoruz" dedi.

KRİTİK TARİHİ AÇIKLADI

Kritik ayları veren İslam Memiş, Eylül ve Ekim aylarına değindi. Yıl sonunda tansiyonun bir hayli yükseleceğini ifade eden Memiş, yatırımcılara dikkatli olun uyarısı yaptı. Piyasalarda değer artışının olacağının altını çizen Memiş, üst üste yatırımcılara ikazlarda bulundu. Dünya savaşlarının altını çizen Memiş, "Altını çıkardılar, biz de elimizdeki altını sattık. Alacağız tabii ki, bekleriz birkaç hafta acelemiz yok." diye konuştu.

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

Ne altın en dolar hemen euroya bakın! Elinde eurosu olanlar dikkat! Euro/TL bugün ne kadar?