02 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı.



Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı. İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ons altın resmen rekor üstüne rekor kırıyor. Peki, ons altın neden bu kadar hızlı yükseliş gösterdi? İran-İsrail arasındaki çatışma riski, altının yönünü nasıl etkiler, gram altında trend nereye evrilir? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtları...

İslam Memiş ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Haber Global'de yaptığı değerlendirmede, "Gram altında 3 bin-3 bin 500 TL beklentim sürüyor fakat ons altında beklenenden hızlı yükseliş olduğu için gözlerimiz İran-İsrail gerilimine çevrildi" diye konuştu.

"İKİ İHTİMALİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bu tarafta gerilim tırmanacak mı? İki ihtimali de masaya yatırmak gerekli. Kontrollü çatışma olursa ons altın 2 bin 600 dolar hatta 3 bin dolara kadar atak yapabilir. Jeopolitik risk olmazsa 2 bin 300 dolara tekrar geri çekilebilir. Bu belli olmadığı için piyasalar da buna sert tepki veriyor" dedi.

İslam Memiş sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Gram altın tarafında da yatırımcılara bozmamaları, acele etmemeleri uyarıları sürüyor. Gram altın tarafında yatırımcıların alım için ons altını yakından takip etmesi gerektiğini de söylüyorum.

Bu tür haber akışları geliyor fakat jeopolitik gerilimler noktasında net bir şey de görmek gerekli. Bu bir savaş söylentisi mi, gerçekleşecek eylem mi? Bunu görmeden 3 bin doları öngörmek erken."

 

Chery'den son 2 gün uyarısı! Hem 2024'ün 4. kampanyası hem de Omoda 5  Tiggo, ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

İş Bankası'ndan son 19 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanın hesaplarına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

TOKİ'den evi olmayanlara resmen Mayıs 2024 müjdesi! 9 kampanyada tam 2 bin 369 yeni konut geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön