Altın & Dolar

İslam Memiş'ten gram altın yeni uyarı geldi: Trump saldırısı...

Yaptığı her açıklama adeta olay olan Finans analisti İslam Memiş, para piyasaları için bu haftaya dair kritik uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni haftada piyasalara dair değerlendirmeler yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Finans Analisti Memiş, ABD Başkan Adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişiminin olası etkilerini analiz etti.

Finans Analisti İslam Memiş TV100'deki köşe yazısında Cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump’a yapılan suikast girişiminin piyasalar ve ABD seçim süreci için oldukça önemli bir gelişme olduğunu dile getirerek, "Küresel piyasaları ve ABD iç siyasetini önemli yönde etkileyeceğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş şimdiden Donald Trump’ın başkanlık seçimini kazanacağına kesin gözüyle bakıldığını belirterek, böyle bir durumda küresel piyasaların Kasım ayı itibariyle yeni bir sürece girmesinin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Açıklamasında Merkez bankalarının faiz politikaları, kripto para piyasası, altın ve gümüş gibi değerli metaller, borsalar yeni bir fiyatlama içinde olacağını görebileceğimizi söyleyen İslam Memiş döviz altın ile ilgili de önemli paylaşımlar yaptı.

Döviz kurları;

Dolar/TL 33,03 Avro/TL 35,98 TL seviyelerinden kapanış yapmışlardı.

Bu hafta EUR/USD paritesinin yönü her ikisi için de oldukça önemli olacak.

EUR/USD paritesinde 1,0750-1,0950 aralığını beklediğim için bu seviyeler önemli olacak."

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu değerlendirmelerden sonra ons altın, gram altın ile ilgili değerlendirmeler yaparak, özellikle Trump'a yönelik suikast girişiminin etkileri ile ilgili olarak önemli uyarılar yaptı.

Finans Analisti İslam Memiş'in ons altın ve gram altın değerlendirmeleri şu şekilde:

"2 bin 411 dolar seviyesinden kapanış yapmıştı fakat 2 bin 420 dolar direncini kıramadı. Hızlı yükseliş gösterdi, teknik olarak kar satışına ihtiyaç var.

Fakat haftasonu Donald Trump’a yapılan suikast girişimi belirsizliğe sebep olabilir. Haftanın ilk iş günü açılış tepkisinde piyasaların nasıl satın alacağını izlemekte yarar var.

Gram altın (fiziki) 2 bin 567 Türk Lirası seviyesinden kapanış yapmıştı.

Gram altın yatırımcısı yine ons’u takip etmeye devam edecek. Ons altın nereye gram oraya. Haziran ayında 2 bin 420 Türk Lirası şeklinde olan gram altın Temmuz ayında 2 bin 582 Türk Lirası'nı gördü. 1 ayda tam 162 Türk Lirası eğer kazandı.
Her ay yeni bir rekor göreceğiz.
Ben bu hafta 2 bin 350-2 bin 410 dolar aralığını takip edeceğim.

 

O ildeki 133 bin metrekarelik arsa, 1 milyar 227 milyon TL'ye satılıyor! Dev satışın tarihi açıklandı! 

Euro, doları solladı! Zirveye yükseliyor! Euro/TL bugün ne kadar? 15 Temmuz 2024 Euro/TL kuru 

Ev sahibinin kiracılı evine ödediği para 6 aylık kira bedelini aştı!  Ev sahibi isyan etti: 'üstüne para veriyorum'