Kent Haberleri

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda vatandaşlara tavsiyelerine devam ediyor

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında kalmaya devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda vatandaşlara tavsiyelerine devam ediyor. Memiş, gümüş fiyatlarının bir hafta içerisinde atak yapabileceğini ifade etti.

Finans analisti İslam Memiş, gram gümüş ve ons gümüş için beklentilerini paylaştı. Memiş'in gümüşte 'agresif' hareketlilik beklentisi dikkat çekti. Bunun için bu haftayı ve belki de yarını öngördüğünü belirten İslam Memiş, dikkatli olun uyarısı yaptı.

"Altın mı, gümüş mü?" başlıklı Youtube videosunda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığına dikkat çeken İslam Memiş, agresif yükseliş beklentisi olduğunu belirtti. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... İşte 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? sorusunun yanıtı...

 

GÜMÜŞ'TE AGRESİF YÜKSELİŞE DİKKAT!

"Gümüş onsunda geri çekilmenin mümkün olacağını ifade etmiştim" diye konuşan Memiş,  "Altın gümüş rasyosu 82 seviyesine kadar yükseldi. Altın ve gümüş almak isteyene fırsat uyarım vardı. Dolarla gümüşün onsu için fırsat bekleyenler, buyur gümüş bedeva dedim. Şu anda altın gümüş rasyosu 80-82 dolar aralığında gelip gitti." dedi.

Gümüşün düşmesiyle birlikte gümüş fonlarına müthiş bir giriş olduğunu ifade eden Memiş, "Bu hafta rasyonun yükselmesinden dolayı, sanal fonlarda gümüş girişinde rekorlar kırıldı. Gümüşün düşmesiyle birlikte gümüş fonlarına müthiş bir giriş oldu. Gümüş fonlarına girişin hızlanması bir haftalık süreçte gümüş onsunda 25-26 dolar seviyelerini görebiliriz. Agresif girişler yaşanabilir. Elinde dolar ve altın bulunduranlar gümüşü ihmal etmemeli. Oldukça ucuz bir fiyatlamadan geçmekte, bir haftalık süreçte hızlı atak yaparsa şaşırmayın" diye kaydetti.

Agresif yükselişler olacağını söyleyen Memiş, Gram gümüş 14.42. Bu fiyat için ucuz olduğunu ifade ettik. Altının bu kadar yükselmesine rağmen, altın gümüşsüz yükseldi. Bu da sağlıksız bir yükseliş. Gümüşün bu kadar geride, düşük kalması, fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'. Seninle konuşuyor fiyat. Ben eğer bir şey satın alacaksam, geride kalmış olan, değeri düşük ne varsa onu satın alırım düşüncesiyle gümüş tarafını önemsiyorum. Hem ons hem gram bazında bedava. Belki yarın da görebiliriz agresif yükselişler dikkat edin." dedi.

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? 29 OCAK 2023

Gümüş alıp satmak isteyen binlerce yatırımcı güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. 29 Ocak Pazar günü   Gümüşün ons fiyatı bugün 23,58 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 14,26 lira, satış fiyatı ise 14,82 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Altında adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamları görenin resmen aklı başından gitti! İşte 29 Ocak 2023 altın fiyatları