15 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı geldi. Gümüş fiyatları gerileyecek sonra bu rakamı görecek...



GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT: ''PANİK YOK''

Gümüş fiyatları, gümüş yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Son zamanalarda rekor seviyelere yükselen gümüş 20 TL sınırına kadar geldi.  ABD faiz kararı sonrasında gerileyen gümüş için yatırımcılar gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırıyor.  İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ''panik yok'' uyarısı geldi.

Memiş yatırımcıları uyararak “Gümüşün ons fiyatında 24-22 dolar seviyesi vardı. Panik yok, 24 dolar ve üzerini görebilirsiniz. Gümüş daha sonra 22,80 dolara kadar gerileyecek.” dedi.

İslam Memiş ten gümüş yatırımcılarına panik yok uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

İslam Memiş gümüşteki beklentisini değişmediğini belirterek, gümüş fiyatlarının yıl sonuna kadar rekor kıracağını açıkladı. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunun altını çizen Memiş, bu yıl da yatırımcısına en çok kazandıran yatırımın gümüş olacağını belirtti. Memiş gümüş yatırımını önemsediğini belirterek altın alamayan yatırımcıların gümüş almalarını söyledi. 

17 Haziran Cumartesi gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? 17 Haziran 2023 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön