19 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten gündemi sarsan tahmin! Dolar alacaklar hemen bakın! Yoksa bin pişman olacaksınız!

İslam Memiş’ten gündemi sarsan tahmin! Dolar alacaklar hemen bakın! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni bir tahmini bir paylaştı. Memiş, dolar kuruna dair bakın neler dedi? İşte detaylar!



DOLAR MI YOKSA STERLİN Mİ ALINMALIDIR?

Uzman isim İslam Memiş'ten yeni tahminler ve ayrıntılı açıklamalar geldi. Memiş, 2023 yılının ocak ayında 10.000 TL ile alınan doların şu anda 12.626 TL olduğunu belirtti. 2023 yılının ocak ayı ile beraber 10.000 TL ile alınan sterlinin de günümüzdeki değeri 132.392 TL olduğunu açıkladı. Sürekli olarak yatırımcılardan dolar tavsiyesi verilmesinin, dolar yatırımının yanlış bir yatırım olduğunu dile getirdi.

ONS ALTIN YERE ÇAKILDI!

İslam Memiş, 22 Haziran 2023 tarihinde bir araya gelecek olan Merkez Bankası Para Politikası kurulu öncesinde gram altın için önemli açıklamalarda bulundu. Gündem olan açıklamasında 5 TL kar ettiğini söyleyerek, altının ucuz olduğunu anlatarak, alım tavsiyesinde bulundu. FED'in 15 ay sonrasına dair politika faizinde hızla yavaşlamış olsa dahi Powell'in para politikasında sıkıştırmaya devam edeceğini açıkladı. 2023 yılının sununa kadar 2 kez daha faiz artırımının yapılabileceğini ve bu durumda altın fiyatlarının düşebileceğini iletti. Ons altın fiyatları son 3 ayın en dip seviyelerini görürken, altının ons değeri 1928 dolara kadar gerileme elde etti.

GRAM ALTINDA 30 TL'LİK DÜŞÜŞ

Gram altın fiyatlarında 30 TL tutarında bir düşüş meydana geldiğini belirten uzman isim altın yatırımcılarına seslendi. Altın yatırımcılarına, "Almak isteyen bulunuyor ise, pişman olan varsa buyurun 1481'den sattın 1476'ye yerine koyuyorsun. 5 lira kârım bulunuyor. Pişman olan varsa biz altınımızı 1481'den 1482'den sattık. Korkma al 1476 koy yerine. Korkuyorsan trenine binmeyeceksin.”

19 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Ons altın ve gram altın ne kadar?

Altında kar elde etmek isteyenler hemen bakın! İslam Memiş açıkladı!

17 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın yükseldi mi? Bugün ons altın ve gram altın ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön