06 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten inanılmaz açıklama! Herkes ona kilitlendi!

İslam Memiş'ten inanılmaz açıklama! Herkes ona kilitlendi!

Altın piyasasında devam eden hareketlilik, uzmanların uyarılarını arttırdı. İslam Memiş'in altın ile ilgili yaptığı açıklamalar önem kazandı. Memiş, altın fiyatlarındaki artışın sadece Türkiye'ye özgü bir durum olmadığını belirtti ve küresel piyasalardaki belirsizliklerin altın talebini artırdığını



Geçtiğimiz hafta altın fiyatlarında rekor seviyeler görüldü. Gram altın, serbest piyasada 1253 TL iken ekranda 1230 TL seviyelerini aştı. Memiş, bu yılın daha fazla rekor kelimesiyle anılacağını düşünüyor ve orta-uzun vadeli altın yatırımcılarının daha fazla kazanacağına inanıyor. Özellikle 1200 TL psikolojik direnç seviyesinin kırılması, yükselişin önünü açtı.

Amerikan bankalarının iflas haberleri, son iki haftadır bankacılık krizlerinin başka bankalara da yansıyabileceğini gösterdi. Bu durum, küresel ekonomik belirsizliği artırarak altın talebini yükseltiyor. Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini düşünüyor ve yatırımcıları uzun vadeli planlamalar yapmaya teşvik ediyor.

Altın rekor geliyor! Altın kahini İslam Memiş yeni tarih ve rekoru açıkladıSon zamanlarda yaşanan belirsizlikler altın fiyatlarına yansıyor. Geçtiğimiz sene altın baskılanırken, bu sene FED ve diğer merkez bankalarının müdahalesinin azalmasıyla altın daha fazla güç toplamaya başladı. ONS altının 2000 dolar seviyesinin üstünde 2350 dolara kadar yükselmesi mümkün görünüyor. Serbest piyasada gram altın 1450 TL ve 1550 TL seviyelerine kadar çıkabilir. Gram altın, hem ONS altından hem de dolar kuru hareketlerinden etkileniyor. Altın yatırımı orta ve uzun vadede daha kazançlı olabilir. 2023'ün ikinci yarısından itibaren daha da desteklenebilir.

Son iki haftada yaşanan yükselişler sebebiyle bazı yatırımcılar altınlarını bozdurmayı düşünüyor. Ancak geri çekilmeler olabilir, ONS Altın 1960, 1917 seviyelerinde kalabilir. 2009 dolar seviyesinin çok hızlı ve sağlıksız bir yükseliş olduğunu düşünüyorum, bu nedenle düzeltilebilir. Gram altında 1220-1200 seviyelerine kadar geri çekilme yaşanabilir. Aceleci davranmak yerine, önümüzdeki haftalarda altın almak için yeni fırsatlar doğabilir. Altını olanların hemen satmaması önerilir, çünkü alım-satım makas aralığı kısa vadede kazanç elde etmeyi zorlaştırabilir.

Altının Piri İslam Memiş'ten gümüş için net açıklama geldi! Gümüş fiyatları 20 TL olacak!

FED kararları altın piyasasını belirlemez, ancak FED'in faiz artırımıyla bu seneyi kapatabileceği öngörülmektedir. Uzman İslam Memiş'e göre, altın fiyatlarının yükselişi FED kararlarından ziyade diğer faktörlere bağlı olabilir. Dolayısıyla, altın fiyatlarında yükselişin devam etmesi mümkündür ve yaz aylarında yeni rekorlar konuşulabilir.

Aile Bakanlığından müjde! TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6, olanlar dikkat! Hesaplara para yatırıldı!
Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!
QNB Finansbank hesabı olan nefes bile almadan baksın! Acilen koşarak şubeye gitmeniz gerek!

Geri Dön