28 / 07 / 2024

İslam Memiş'ten son uyarı! 'Doları olan dikkat etsin, tepetaklak olacak'

İslam Memiş'ten son uyarı! 'Doları olan dikkat etsin, tepetaklak olacak'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten önemli bir uyarı geldi. Memiş, "Öyle ya da böyle kuru baskılayacaklar. Doları olanlar dikkat etsin" ifadelerini kullandı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Altın onsu 1732 dolar seviyesinde. Hafta başında emtia fiyatlarında dolar endeksinde yükselişler görebiliriz. 1705 dolar seviyesi üzerinde kalıcı oldukça problem yok. Bir sonraki ataklarda 1815 dolar seviyesini konuşacağımız için altının ons fiyatındaki gerilemeyi bir alım fırsatı olarak değerlendirmeye devam ediyoruz. Düşüşlerin kalıcı olmadığını öngördüğümüz için her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendiren yatırımcılar olmaya devam ediyor.

Gram altın TL 1049-1052 aralığında. Yukarıda 1070 var. Bir sonraki ataklarda 1090 lirayı beklediğimiz için 1050 altındaki sarkmaları alım fırsatı olarak değerlendiriyorum. 1050 altında rakamlar kalıcı olmayacaktır.

İslam Memiş ten son uyarı! Doları olan dikkat etsin, tepetaklak olacak

Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor. 21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Kasım 2022 tarihinde saat 19.00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 52 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer, dolarda fırtınanın kopacağı tarihi açıkladı!

Asgari ücrette kavga çıktı! Patronlardan açıklama...

İslam Memiş gram altının geleceğini anlattı! Rekoru açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön