18 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten yeni tahmin! Ne altın ne de borsa

İslam Memiş'ten yeni tahmin! Ne altın ne de borsa

İslam Memiş seçimlerde ikinci tura kalma sürecinde Dolar ve Euro'daki beklentilerini paylaştı. İşte tüm detaylar...



Piyasaların bir bileni İslam Memiş kendi Youtube kanalında Dolar ve Euro ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

İkinci tura kalan seçimlerdeki iki haftalık süreçte yatırımcıların aynı hatayı yapmamaları gerektiğini ifade etti.

İslam Memiş şu ifadeleri kullandı:

Seçimlerden önce 22.40-22.60 aralığından döviz talebinde bulunan döviz büfelerinde kuyruklar oluşturan Türkiye genelinde yatırımcılar vardı. Her ne kadar bu arkadaşlarımızı defalarca uyarsak da 'böyle bir piyasa oluşacak tuzaklara düşmeyin gizli maceraya atılmayın' desek de dinletemedik. Bu uyarıları ciddiye alanlar da vardı, korku ve panikle bu satın alma sürecini devam ettirenler de oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön