18 / 05 / 2024

İsmail Seçkin Vakfı inşaat şirketi kurdu!

İsmail Seçkin Vakfı inşaat şirketi kurdu!

İsmail Seçkin Vakfı (ÖSEV),   Özer Odabaşı"nın yönetim kurulu Başkanlığı"nda inşaatçılığa adım atarak ÖSEV Yapı, İnşaat, Taahhüt, Emlak, Sağlık, Eğitim, Turizm, Gıda, Otomotiv, İç ve Dış Ticaret Aşž ismiyle şirket kurdu



İsmail Seçkin Vakfı (ÖSEV),   Özer Odabaşı"nı yönetim kurulu Başkanlığı"nda inşaatçılığa adım attı. ÖSEV Yapı, İnşaat, Taahhüt, Emlak, Sağlık, Eğitim, Turizm, Gıda, Otomotiv, İç ve Dış Ticaret Aşž ismi ile kurulan şirket, Aziz Mahmut Hüdai Mahallesi Halk Caddesi şžişik İş Merkezi, No 50/2-3 Üsküdar adresini şirket merkezi olarak gösterdi.

şžirket ana sözleşmesi 20 Eylül 2010 tarihinde imzalanarak İstanbul Ticaret Odası"na kaydı gerçekleştirilen şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak kayıtlara geçti. Konut inşaatı yapmak üzere harekete geçen şirket ikamet amaçlı her çeşit binanın inşaatını yerine getirecek.

Aynı zamanda İsmail Seçkin Vakfı (ÖSEV)"in de başkanı olan Dr. Özer Odabaşı"nın yönetim kurulu başkanlığında kurulan şirketin yönetim kurulu başkan yardımcığını Bayram Ünal üstelenirken Sema Acar da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

ÖSEV:
İsmail Özseçkin Vakfı (ÖSEV) 2004 yılında kuruldu. Kurucusu İsmail Özseçkin"in isteği üzerine Beykoz`un Akbaba Köyü`nde, bir ilköğretim okulu yaptırıldı. Vakfın kurucusu olan Özseçkin, 2007 yılı şžubat ayında yaşamını yitirdi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön