04 / 05 / 2024

Ispartakule'de hangi projelerde alım satım yapılabiliyor?

Ispartakule'de hangi projelerde alım satım yapılabiliyor?

İstanbul Avcılar’daki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuştu, tedbir kararı binlerce aileyi vurdu. Birçok projede konut satışının durduğu Ispartakule'de hangi projelerde alım ve satım yapılabiliyor?




Avcılar'a bağlı Ispartakule mahallesinde ticari alan ve konut satışları geçtiğimiz günlerde durdurulmuştu.  TOKİ  ve Emlak Konut projelerinde sorun çözüldü ve alım-satım serbest hale geldi.


Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı nedeniyle yıllar sonra İstanbul Avcılar’daki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuştu, tedbir kararı binlerce aileyi vurdu. Birçok projede konut ve ticari alan satışının durduğu Ispartakule'de hangi projelerde alım ve satım yapılabiliyor? 


Bizim Grup Gayrimenkul'den Tuncay Akman ve Süleyman Cemil Bahadır'ın avukatı Yaşar Ağsu'dan aldığımız bilgilere göre Ispartakule'deki TOKİ ve Emlak Konut projelerinde alım satım yapılabiliyor. İşte Ispartakule'de alım satım yapılabilen projeler:


-My Town Ispartakule

-1stanbul

-Unikonut Ispartakule

-Stüdyo24

-Olimpos, Patara ve Efes,

-Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2, ve 3

-İhlas Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7


Ispartakule de hangi projelerde alım satım yapılabiliyor?

Tuncay Akman


Haziran 2008’de intihar eden Abidin Cevher Özden’in mirasçılarına bıraktığı bir senet yıllar sonrası iki önemli davaya konu oldu. Özden’in oğlu Süleyman Cemil Bahadır’ın başvurusu sonrası ilk dava geçtiğimiz yıl açıldı. İstanbul 12 Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 17 sanığı bulunuyor. Tedbir kararını aldıran avukat Yaşar Ağsu, “Bir süre önce hileli yollarla satılan bu araziler üzerine konutlar yapılmış durumda. Tedbir kararı devam ettiği sürece tekbir dairenin satışı yapılamaz. Zaten satış için tapu müdürlüğüne gidildiğinde mahkemenin bu kararı karşılarına çıkacak” dedi.


Ispartakule de hangi projelerde alım satım yapılabiliyor?

Süleyman Cemil Bahadır'ın avukatı Yaşar Ağsu


Tapu devir işlemlerinin durdurulduğu ada ve parsel numaraları için tıklayın


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön