19 / 05 / 2024

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün resmen açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün resmen açılıyor! 

Finans ve iş dünyasının merakla beklediği İstanbul Finans Merkezi'in bankalar etabında açılış bugün yapılıyor.



Ekonomimcom'da yer alan habere göre; Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde ve Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı koordinasyonunda sürdürülen  projede bankaları etabının açılmasıyla beraber, yurt içinden ve yurt dışından yine önemli banka ve finans kuruluşlarının da İFM'de yerini alması öngörülüyor. 

Ülkeye katma değer de sağlaması hedeflenen İstanbul Finans Merkezi’nde son teknoloji ile donatılmış 21 ofis binası yer alıyor. 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün resmen açılıyor! 

Projede ofisler ve alışveriş merkezi için, açılıştan çok önce kapasitesinden çok daha fazla talep geldi. 

A sınıfı binalarda tüm yönetim sistemlerini tek bir çatı altında buluşturan proje, dünya standartlarının üzerinde ve akıllı şehir modeli dikkate alınarak hayata geçirildi. 

Tüm ofislerin, açılabilir pencereler ve UV filtreli havalandırma sistemleri ile donatıldığı İstanbul Finans Merkezi’nin çağdaş ofisleri ve ortak çalışma alanlarıyla yurt içi ve yurt dışından bütün çalışanların ihtiyaçlarını en üst düzeyle karşılaması planlanıyor. 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün resmen açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi bünyesinde bulunan 5 yıldızlı otel, uzun dönemli konaklamaya uygun yapıda ve ziyaretçilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak hayata geçirildi. Otelde, 325 adet oda ile 80’e yakın uzun süreli konaklamaya uygun oda tipi bulunuyor. 

Açık havada, toplam 3,3 kilometre uzunluğundaki cadde, sokak ve meydanlara yayılmış şekilde iki katta alışveriş konforu sunacak olan AVM'de gün boyu gastronomi, giyim, teknoloji, sanat, eğlence ve diğer perakende kategorileriyle geniş hizmet sunulacak ve geniş marka yelpazesi yer alacak. 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

Anne ve babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olan PTT'den hemen alabiliyor! Çocuk yardımında Nisan müjdesi!

Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın!


Geri Dön