15 / 05 / 2024

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

Altın ve mücevhere olan talep her geçen gün artmakta, sektörün ekonomiye  katkısı dikkate alınarak yeni pazarlara ulaşmak ve doğru konuma gelmek için stratejik  çalışmalar yürütülmektedir. 6-9 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Kuyumculuk Fuarı, benz



PAZAR HEDEFLERİ BELİRLENECEK

Türkiye'ye en çok mücevher ihraç eden ülkelerden çıkış; ABD, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Hong Kong, İsviçre, Irak, İsrail, Libya, Mısır ve Kırgızistan'dan geliyor. Bugün e-ticaret yoluyla daha fazla ülkeye ulaşmayı ve Amerika Birleşik Devletleri ve Ortadoğu'da Avrupa pazarında güçlü bir konum elde etmeyi hedefliyor. Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıyan altın, kuyumculuk ve kuyumculuk sektörlerinde belirlenen pazar hedefleri ile büyümeye katkı, ülkenin toplam ihracatından pay olarak gelmektedir. Aslında elde edilen veriler bu amacı doğrulamaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön