29 / 04 / 2024

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

Altın ve mücevhere olan talep her geçen gün artmakta, sektörün ekonomiye  katkısı dikkate alınarak yeni pazarlara ulaşmak ve doğru konuma gelmek için stratejik  çalışmalar yürütülmektedir. 6-9 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Kuyumculuk Fuarı, benz



Ülkemizin farklı kültürlere ev sahipliği yapması, diğer ülkelere coğrafi yakınlığı ve bu ülkelere ticari nüfuzu, değişen endüstri dinamiklerinde olumlu rol oynamaktadır. Dünyanın ilk 10 altın mücevher üreticisi ülkesi arasında yer alan Türkiye, son 10 yılda artan ihracat kapasitesi sayesinde bu alanda lider konuma gelmiştir. Devlet altın ve mücevher üretiminde İtalya'ya rakip olan Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden en az etkilenen ülkelerden biri. Altın, gümüş ve pırlanta ihracatının yanı sıra büyüyen ihracatıyla da bu sektördeki ana rakiplerden biri olan Türkiye, 2021 yılını  başarıyla kapattı. Aynı zamanda üretimdeki rekabet avantajını kullanarak ihracat büyümesini hızlandırıldı.

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön