Ekonomi

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

Official Aviation Guide’nin açıklamış olduğu rapora göre; İstanbul Havalimanı içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en yoğun beşinci havalimanı oldu. İşte detaylar…sıradan 5

İstanbul Havalimanı, içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en önde gelen havacılık veri ve analiz sağlayıcısı şirketi olan Official Aviation Guide (OAG) raporunda 14. sıradan 5. sıraya çıkarak, dünyanın en yoğun olan 10 uluslararası havalimanı arasına girmiş oldu.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın yapmış olduğu açıklamaya göre; OAG tarafından yayımlanan ve her ay güncellenmesi gereken "Dünyadaki En Yoğun Havalimanları (Busiest Airport in the World)" raporunun toplam hava yolu kapasitesi baz alınarak hazırlandığı kayıtlara geçti.

EN YOĞUN HAVALİMANI ATLANTA HARTSFİELD - JACKSON ULUSLARARASI HAVALİMANI

OAG'nın bahsi geçen raporuna göre; 2022 yılının Ağustos ayında koltuk sayısı açısında en yoğun olan havalimanının Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bulunan Atlanta Hartsfield - Jackson Uluslararası Havalimanı olduğu bildirilen açıklamada, bunu ise Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan Dubai Uluslararası Havalimanı aynı zamanda ABD'deki Dallas Fort Worth Uluslararası Havalimanı'nın takip ettiği kayıtlara geçti.

 60 bin personel alınacak! İş arayanlar buraya! İŞKUR TYP ilanları çıktı mı?

e-Devlet’ten son şans 24 Aralık 2022 tarihi! Kimliğinde değişikliğe gitmek isteyenler bu tarihi kaçırmamalı

E – Devlet’ten başvur anında 2 bin 300 lirayı al! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!