27 / 04 / 2024

İstanbul Marina ne zaman teslim?

İstanbul Marina ne zaman teslim?

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, cafe, restoran, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, otopark, güvenlik bulunan İstanbul Marina ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Ağustos ayı cevabı veriliyor...



Dairelerin fiyatlarının 305 bin TL'den başlayarak değiştiği İstanbul Marina ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Proje,  DAP Yapı  tarafndan inşa ediliyor.


Kartal  İstmarina  ödemeleri!


Kartal İstmarina ödemeleri yüzde 5 peşinatla geri kalan bakiyenin yüzde 20'si sıfır faizle taksitlendiriliyor. Geri kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile ödeniyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde yaşama geçirilen İstanbul Marina ne zaman teslim sorusunun yanıtı için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede;  cami, rezidans, marina, okul,  ofis, otel ve hastane mevcut.


İstanbul Marina ne zaman teslim?


31-38 katlı 5 bloktan oluşan DAP Yapı İstmarina Kartal satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak satışa sunuluyor.


İst Marina Kartal'ın sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, cafe, restoran, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, otopark, güvenlik bulunuyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.


İstanbul Marina ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Ağustos 2016 deniliyor. Konutların alanlarının 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değiştiği projede maksimum satış fiyatı 5 milyon TL olarak belirlendi.


İstanbul Marina adres bilgileri: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstanbul Marina Kartal iletişim:

Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön