02 / 05 / 2024

İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında bir nezaket ziyareti geçekleştirdi. Yaran, Topbaş'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.




İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında bir nezaket ziyareti geçekleştirdi.


Diyanet İşleri Başkanlığı’nın İstanbul’daki Ramazan ayı etkinlikleri hakkında bilgiler veren Rahmi Yaran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin selatin camilerde verdiği güvenlik ve temizlik hizmetlerinin takdire şayan olduğuna dikkat çekerek, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Beyazıt Kitap Fuarı’na katkılarından dolayı Başkan Topbaş’a teşekkür etti.


Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kadir Topbaş da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal taassup gözetmeksizin bütün kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına destek olduğunu söyledi. Ramazan ayı boyunca İstanbul’un birçok noktasında iftarlar verdiklerini hatırlatan Topbaş, bu ay boyunca birçok kültür sanat etkinliğine de imza attıklarını kaydetti.


İBB



Geri Dön