29 / 04 / 2024

İstanbul Sarayları'nı tanıtan Nebahat Çehre, yatırımlarını açıkladı!

İstanbul Sarayları'nı tanıtan Nebahat Çehre, yatırımlarını açıkladı!

SİNPAŞın 'Muhteşem Projesi' İstanbul Saraylarının tanıtım yüzü Nebahat Çehre oldu. Muhteşem Yüzyılda Sultan Süleymanın annesi Valide Sultanı canlandıran Çehre, İstanbul Saraylarının dizi ile örtüşmesi nedeniyle projede yer almayı kabul ettiğini söyledi



Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre, kazancını bakın nasıl değerlendiriyormuş.

SİNPAŞIN yeni inşaat projesi İstanbul Saraylarının tanıtım yüzü usta oyuncu Nebahat Çehre oldu. Muhteşem Yüzyılda Kanuni Sultan Süleymanın annesi Valide Sultan karakterini canlandıran Nebahat Çehre, İstanbul Saraylarının Muhteşem Yüzyıl ile örtüşmesi nedeniyle bu projede yer almayı kabul ettiğini söyledi.

İnanmadığı bir projede asla yer almayacağını belirten Çehre, gazetecilerle sohbet etti ve sorularını yanıtladı. Usta oyuncu, dizi oyuncularının yüksek rakamlar kazandığıyla ilgili iddiaları Bilmiyorum ama çok kazananlar da mutlaka hak ediyordur diye yorumladı. Geçmişte bir borsa macerası yaşadığını da anlatan Çehre, 1991de Ulusta iki dairem vardı, birini satıp parasını borsaya yatırdım. Arkadaşımın ısrarıyla borsa girmiştim. O dönem Türkiyenin en iyi kğıtlarını satın aldım. Bugünkü kğıtlara baktıkları zaman Türkiyenin sayılı zenginlerinden olurdunuz diyorlar. Sonra o kğıtları bilinçsizce sattım. Şu an kazancımı faize yatırıyorum. Bu yaştan sonra borsa oynayamam diye konuştu.

HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL

 


Geri Dön