01 / 05 / 2024

İstanbul tasarım bienali basın toplantısı ve resmi açılış töreni!

İstanbul tasarım bienali basın toplantısı ve resmi açılış töreni!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Eren Holding, Koray Şirketler Topluluğu, Vestel ve VitrA eş sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Tasarım Bienali, 13 Ekim-12 Aralık 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.



İstanbul Tasarım Bienali’nin Basın Toplantısı ve Resmi Açılış Töreni, 10 Ekim 10 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Galata Özel Rum İlköğretim Okulu’nda yapılacak. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımının beklendiği Basın Toplantısı ve Resmi Açılış Töreni, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak.


Törende, İstanbul Tasarım Bienali eş sponsorları, Eren Holding, Koray Şirketler Topluluğu, Vestel ve VitrA yetkililerine teşekkür plaketi takdim edilecek.

Tören sonrasında, İstanbul Tasarım Bienali küratörleri Emre Arolat ve Joseph Grima ile İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Özlem Yalım Özkaraoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı basın toplantısı gerçekleştirilecek. Basın Toplantısı ve Resmi Açılış Töreni ardından, İstanbul Tasarım Bienali sergi mekânları, küratörler

rehberliğinde gezilecek.


Geri Dön