29 / 04 / 2024

İstanbul Vakıflar Üsküdar´da bina yaptıracak

İstanbul Vakıflar Üsküdar´da bina yaptıracak

İstanbul Vakıflar Üsküdar´da kat karşılığı bina yaptıracak



İstanbul Vakıflar Üsküdar´da kat karşılığı bina yaptıracak. Üsküdar Muratreis  Mahallesi´ndeki üç parseldeki toplam 436 metrekare büyüklükteki arsa için biçilen tahmini değer 736 bin 24 TL ve geçici teminatı da 22 bin 80 TL olarak belirlendi. Vakıflar´ın 4 daire ve bin TL istediği ihale 29 Temmuz günü gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler...

11 konut istiyor

İstanbul'daki tarihi eserlerin onartan, restore ettiren yada kuruma gelir kaydetmek için kiralamalar yapan İstanbul Vakıflar, Şişli, Eyüp ve Ortaköy'de kat karşılığı bina yaptıracak. Üzerine bina yaptırılacak ilk arsa Şişli'de. Büyüklüğü 125 metrekare olan bina arsası için 461 bin 889 TL. tahmini değer tayin eden İstanbul Vakıflar, yapılacak binadan 2 konut ve 5 bin TL nakit para istiyor.

Vakıflar, Eyüp Düğmeciler Mahallesi'ndeki 181 metrekare arsası üzerine de bina yaptırma kararı aldı. Bina yapılacak arsasının tahmini bedeli 370 bin 332 TL ve geçici teminatı da 11 bin 109 TL.

Kat karşılığı yapılacak olan bir diğer ihalenin arsası ise Beşiktaş Ortaköy Mahallesi'nde bulunuyor. İki parselde toplam 223 metrekare büyüklüğündeki arsa için 257 bin 947 TL tahmini bedel ve 7 bin 738 TL'de geçici teminat belirleyen Vakıflar, bu binadan 3 konut ve 30 bin TL nakit gelir kaydetmek istiyor. İstanbul Vakıflar'ın yapacağı bu ihaleler 22 Temmuz günü gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da bina yaptıracak
Avrupa Yakası'ndan sonra İstanbul Vakıflar Üsküdar'da da kat karşılığı bina yaptırıyor. Üsküdar Muratreis Mahallesi'ndeki üç parsel üzerindeki toplam 436 metrekare büyüklükteki arsa için biçilen tahmini değer 736 bin 24 TL ve geçici teminatı da 22 bin 80 TL olarak belirlendi. Vakıflar, yapılacak olan binadan 4 daire ve bin TL gelir kaydetmek istiyor.

Üsküdar Pazarbaşı Mahallesi'ndeki 261 metrekare büyüklüğündeki arsanın üzerine yaptırılması planlanan bina, İstanbul Vakıflar'ın bir başka projesi. Tahmini bedeli 546 bin 978 TL olan ihalenin geçici teminatı
ise 16 bin 409 TL olarak belirlendi. Vakıflar, 2 daire ve 15 bin TL istediği ihaleyi Murat Reis Mahallesi'ndeki diğer bina yapımı projesi gibi 29 Temmuz günü gerçekleştirecek.
emlakkulisi

 

**

Vakıflar Üsküdar´da da bina yaptıracak

Avrupa Yakası´ndan sonra Anadolu yakasında da kat karşılığı bina yaptıran İstanbul Vakıflar, Üsküdar´da da Muratreis ve Pazarbaşı Mahalleleri´nde iki arsası için ihale düzenledi. Vakıflar´ın Üsküdar Mahallesi´ndeki üç parsel üzerindeki toplam 436 metrekare büyüklükteki arsası için biçilen tahmini değer 736 bin 24 TL ve geçici teminatı da 22 bin 80 TL olarak belirlendi. Vakıflar, yapılacak binadan 4 daire ve bin TL gelir kaydetmek istiyor.
 
Üsküdar´da yaptırılması planlanan diğer arsa ise Pazarbaşı Mahallesi´nde bulunuyor. 261 metrekare büyüklüğündeki arsanın üzerine yaptırılması planlanan bina, İstanbul Vakıflar´ın bir başka projesi. Tahmini bedeli 546 bin 978 TL olan ihalenin geçici teminatı ise 16 bin 409 TL olarak belirlendi. Vakıflar, 2 daire ve 15 bin TL istediği ihaleyi Murat Reis Mahallesi´ndeki diğer bina yapımı projesi gibi 29 Temmuz günü gerçekleştirecek.


Geri Dön