29 / 04 / 2024

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

Ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran TOKİ, İstanbul'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihaleleri Mayıs ve Haziran ayları içerisinde yapılacak. İşte o millet bahçesi projeleri...

1. Fatih Millet Bahçesi
İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

2. Sultanbeyli Millet Bahçesi
İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İstanbul a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

3. Arnavutköy Millet Bahçesi
İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön