04 / 05 / 2024

İstanbul'da aynı daireyi 58 kişiye kiraladı!

İstanbul'da aynı daireyi 58 kişiye kiraladı!

İstanbul’da oturduğu daireyi internet sitesi üzerinden 58 kişiye kiralayan dolandırıcı 50 farklı suçtan aranıyor. Bakırköy-Basınköy Mahallesi’nde aynı daireyi kiraladıklarını öğrenen mağdurlar durumu mal sahibine bildirdi.



İstanbul’da bir dolandırıcı iddiaya göre, Bakırköy-Basınköy Mahallesi’ndeki aynı daireyi 58 farklı kişiye kiraladı. Aynı daireyi kiraladıklarını öğrenen mağdurlar bu durumu mal sahibine bildirdi. 

 

İstanbul da aynı daireyi 58 kişiye kiraladı!

 

Daire sahibi kadın, polis merkezine giderek, kiracısı Hasan K.’dan şikayette bulundu. İhbar üzerine adrese giden polis, kiracı Hasan K. ile Kürşat Y.’yı polis merkezine götürdü. Kontrolde Kürşat Y.'nin çok sayıda suçtan aranan Murat D. olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, Murat D.'nin gittiği şehirlerde sahte kimlikle ev arkadaşı arayan şahısların yanında kaldığını ve bu daireleri internet üzerinden kiraladığı açıklandı.

Kirada anlaştığı kişilerden kapora aldığını söyleyen suçlunun bu zamana kadar aynı daireyi 58 farklı kişiye kiraladığı ifade edildi. 13 ilde 35 ayrı suçtanda da aranan şüphelinin sorgusu devam ediyor.


Geri Dön