30 / 04 / 2024

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.



İstanbul’da 210 gram ekmeğe zam gelip fiyatı 5 liraya çıkınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ürettiği halk ekmeğin kaç liradan satılacağı merak konusu oldu.

Belediye 250 gramlık halk ekmeği 2 liradan satmaya devam edecek.

İstanbul da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

İBB Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama alt ve orta gelir grubunun yoğun talep ettiği 250 gram halk ekmeğin fiyatının 2 lira olacağını duyurdu.

Özgen Nama, Twitter hesabından yaptığı bilgilendirmede, "Biz, 250 gr ekmeği 2 TL’den halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kulandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön