05 / 05 / 2024

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? İstanbul’da ekmek 5 TL oldu mu?

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? İstanbul’da ekmek 5 TL oldu mu?

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? Ekmek 5 TL oldu mu? soruları çıkan zam söylentilerinden sonra cevaplanmayı bekliyor. İşte detaylar!



İSTANBUL’DA EKMEK 5 LİRA MI OLDU?

Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim  Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla verilen desteğin kendileri için önemli olduğunu söyleyerek şunları iletti; "Sayın cumhurbaşkanımızın talimatıyla haziran ayında unda destekleme söz konusu olmamış olsaydı, bugün belki de 5 lirayı da konuşmuyor olabilirdik.

Un fiyatının 530 lira, 600 lira bandında seyretmesiyle fırıncı esnafımız için 5 lira da yeterli olmayabilirdi. Ama sayın cumhurbaşkanımızın talimatıyla, haziran ayında da desteklemenin devam etmesiyle birlikte en makul fiyat şu anda gündemimizde 20 liranın üzerinde değildir. 20 lira birçok şehrimizde uygulanmaktadır. Biz esnafımızın hakkını korurken, vatandaşımızın da mağdur olmaması konusunda geçtiğimiz aylarda ne yapıyorsak ilgili bakanlıklarımızla bu çalışmayı yapıyoruz.

Dolaysıyla ekmeğin 5 lira olduğu haberlerini, 39 ilçesi olan İstanbul'da 3 ilçede yasal olmayan uygulamadan dolayı 5 lira algısını oluşturmayı doğru bulmuyorum."

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!

EPDK Başkanı açıkladı! Elektriğe yüzde 30 zam geliyor mu?

Milyonlarca dolar ediyor! Dünyanın en pahalı madenleri hangileridir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön