30 / 04 / 2024

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 



İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığının sağlanması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla Mart 2022'de megakent İstanbul'da perakende fiyatı en çok yükselen ve düşen ürünleri, diyatları ve değişim oranlarıyla beraber duyurdu. 

Bu kapsamda, İTO tarafından açıklanan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde bulunan 242 adet ürünün 111 adedinin perakende fiyatlarında yükseliş yaşanırken, 30'unda fiyatlar geriledi, 101'inde ise değişiklik yaşanmadı. 

İstanbul da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022 de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

Peki Mart 2022'de en çok hangi ürünlerin fiyatları arttı? İşte ayrıntılar ve fiyatları en çok artan ürünler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön