27 / 04 / 2024

İstanbullulara duyuruldu! Yarın herkese ücretsiz olacak! İşte detaylar!

İstanbullulara duyuruldu! Yarın herkese ücretsiz olacak! İşte detaylar!

İstanbullulara, İBB duyurdu. Yarın herkese ücretsiz olacağı açıklandı. İşte merak edilen detaylar!



İstanbullulara önemli bir açıklama yapıldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 6 Ekim tarihinde toplu ulaşımın ücretsiz olacağını bildirdi.

YARINDAN SONRA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK!

İstanbulkart’ı olan herkesi yakından ilgilendiren karar halka duyuruldu. 6 Ekim tarihinde İstanbul’un işgalinden kurtuluşu olması nedeni ile toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Aynı zamanda da kent genelinde yapılacak etkinlikler için de vatandaşlar bilgilendirildi.

ETKİNLİKLER SAAT 12.00’DE BAŞLAYACAK!

İstanbul’un kurtuluşu olmasından dolayı 6 Ekim’de etkinlikler düzenlenecek. İstanbul’da olanların katılabileceği etkinlik 6 Ekim saat 12.00’de başlayacak. Gülhane Parkı çocuk atölyelerinde başlayacak olan etkinliğe her yaştaki vatandaş katılabilir. Öğleden sonra da sihirbaz gösterisi, Niloya, Cambaz gösterisi, Dede Korkut’tan Masallar gibi gösteriler akşam saatlerine kadar sürecektir. Son olarak 19.30’da Ekrem İmamoğlu konuşma yaptıktan sonra akabinde hemen saat 20.10’da Pinhani konseri başlayacak. Son olarak söylemek gerekirse, 6 Ekim İstanbul’ un kurtuluşu olmasından dolayı da toplu taşıma ücretsiz olacak. Tüm vatandaşlar yararlanabilir.

Yüksek maaşla bekçi olun! İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Emeklilere güzel haber! Bankalar tek tek duyurdu! İşte detaylar!

Aile Destek Programı Eylül ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ne kadar oldu?


Geri Dön