27 / 04 / 2024

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz!

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz!

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşa edilecek lüks projenin imar planları Danıştay tarafından iptal edildi ancak inşaat sürüyor. İşte Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki son durum...



İstanbul’un en değerli lokasyonlarından ve arazilerinden olan Beşiktaş’taki Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşa edilecek lüks projenin imar planları Danıştay tarafından iptal edildi ancak inşaat sürüyor. 

İstanbul un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz! 

İstanbul’un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde yükselecek projede, imar planları Danıştay tarafından iptal edilmişti. 

Mimarlar Odası, Haziran ayının başında konuyla ilgili açıklamada bulunarak,  kaçak olduğuna ve durdurulması gerektiğine dikkat çekmişti. Halihazırda plansız olan sahada inşaat çalışmaları tam gaz sürerken, Beşiktaş Belediyesi'nin konuyla ilgili adım atmaması dikkatleri çekti. 

Peki Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde yükselecek projede son durum ne? İşte Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki son durum...


Geri Dön