07 / 05 / 2024

İSTAVRİDİN KİLOSU 20 LİRA OLDU!

İSTAVRİDİN KİLOSU 20 LİRA OLDU!

Yaz aylarını geride bırakırken vatandaş yönünü balık hallerine çevirdi. Uygun fiyatlı balık yemek isteyen tüketici av sezonunun açılmasını bekliyor.



Başka bir balık satıcı Caner Bayrak ise, "İstavrit bol çıkıyor. Tezgahlarda çeşit bol ama müşteriler genellikle istavriti tercih ediyor. İstavritin kilosu 25 TL’den 20 TL’ye düştü. 20 TL olunca herkes istavrite yöneliyor. Palamut bekliyoruz. Havaların sıcaklığından dolayı şuan palamut çıkmıyor. Biraz daha havalar soğuduğunda palamut da çıkacaktır" dedi.

Son olarak vatandaşlar ise tezgahlarda palamuda az rastladıklarını ve onun yerine genel olarak istavrit aldıklarını belirttiler. Havalar soğudukça balık tezgahlarının durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön