18 / 05 / 2024

İşte çalışan memnuniyet anketi! Çalışanlar hangi han yakları tercih ediyor? İş değiştirirken nelere bakıyorlar?

İşte çalışan memnuniyet anketi! Çalışanlar hangi han yakları tercih ediyor? İş değiştirirken nelere bakıyorlar?

Eleman.net 7 bin çalışan ile anket düzenleyerek iş yeri tercihlerinde hangi kriterlere baktıklarını, iş ortamında onları en çok mutlu eden faktörleri mercek altına aldı.



ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

Eleman.net’in anketinde kullanıcılara hangi yan hakların onları mutlu edeceği sorusu da yöneltildi. Ankete katılanların verdiği yanıtların neredeyse yarısı özel sağlık sigortası seçeneğini işaretledi.  Güvenlik görevlisi, kasiyer, muhasebe elemanı, satış danışmanı, şoför, depo elemanı, müşteri temsilcisi ve satış temsilcisi yan haklar konusunda özel sağlık sigortası en fazla tercih eden meslek grupları arasında yer aldı.

Özel sağlık sigortasından sonra çalışanlar yüzde 28,4 ile hediye çekinden mutlu olacaklarını belirtti. En Hediye çekinden en çok mutlu olan meslek grupları ise; güvenlik görevlisi, satış danışmanı, şoför, kasiyer, muhasebe elemanı, satış temsilcisi, depo elemanı, stajyer ve garson olarak sıralanıyor. Çalışanların üçüncü tercihi ise yüzde 13,69’la ‘erzak yardımı’ olurken, dördüncü sırada fatura yardımı yer aldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön