29 / 04 / 2024

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

Devir ekonomi devri diyerek hayatımıza devam edeceğiz ve israftan kaçınacağız. Havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacımız doğalgaz kullanımını çoğalttı. Doğalgazda gelen zamlı faturalar cebimizi yakarken vatandaşta ekonomi yapmanın peşine düştü. 



 


DOĞRU KOMBİ SEÇİMİ YAPINIZ

Tasarruf yapmanın en önemli yöntemi doğru teknolojiyi kullanmaktır. Doğalgaz ücretlerinden tasarruf etmek için en bilindik kullanımalrdan biri de tasarruflu ve  yeni kombi türlerinden faydalanmak olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında kombilerin gereksinimlerinizi karşılayabilecek ısınma fonksiyonlarına de sahip olması gerekmektedir.


DÜZENLİ OLARAK BAKIM YAPTIRIN

Kombiyi daha uzun süre ve daha verimli kullanmak için nizamlı olarak bakımının yaptırılması zorunludur. Bu vesile ile eviniz daha iyi ısınırken daha düşük bdele ödeme yaparsınız. Kombi sorunu olmak üzere kombi bakımı yaptırmak için de intizamlı olarak bakım servislerinden faydalanmanız gerekiyor. 

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

REGLAJ AYARINI KONTROL EDİN

Kalorifer peteklerine yapılan bir stil olan reglaj ayarı uzakta kalan peteğin en profesyonel halde kullanılmasına olanak tanır. Bu tarz peteklerin dengeli halde ısınmasını
 sağlayan bir ayar olarak biliniyor. Reglaj ayarını kendiniz uygulayabileceğiniz gibi yetkili servis ataxcılığı ile de yaptırabilirsiniz. 


BİNA YA DA DAİREDE İZOLASYON YAPTIRIN

Evde daha iyi Isınma sunabilmek için kombinin yanında evin izolasyonuna da önem vermek gerekir. Binanızda dıl cephe için bir kaplama bulunması halinde kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Eğer oturduğunuz binada izolasyon bulunmuyorsa ya da gerekli gelmiyorsa kombilerden tasarruf sağlamakta biraz zorlanacaksınız. 


Geri Dön