11 / 05 / 2024

İşte İstanbul'da ocak ayının zam şampiyonu!

İşte İstanbul'da ocak ayının zam şampiyonu!

İstanbul'da ocak ayının zam şampiyonu belli oldu. Tüketici fiyatları bazında en çok artan ürün yüzde 54,48 ile yeşil soğan olurken en çok düşüş yüzde 11,85 ile doğal gazda gerçekleşti. İşte detaylar…



Sağlık ve kişisel bakım harcamaları grubundan yüzde 38,88 ile röntgen çekim ücreti, kültür ve eğitim ve eğlence harcamaları grubundan yüzde 38,61 ile mecmualar oldu. Diğerleri şöyle: Sağlık ve kişisel bakım harcamaları grubundan yüzde 33,09 ile doktor muayene ücreti ve ulaştırma ve haberleşme harcamaları grubundan yüzde 33,06 şehirlerarası otobüs bilet ücreti olarak dikkat çekti.

EN ÇOK DÜŞÜŞ DOĞAL GAZDA

 İşte İstanbul da ocak ayının zam şampiyonu!

2023 Ocak ayında Konut Harcamaları grubunda yer alan doğal gazın fiyatı yüzde 11,85 gerileme gösterdi. Böylelikle fiyatı en fazla azalan ürün olarak dikkat çekti. Fiyatında azalış izlenen diğer ürünler şöyle gerçekleşti: Giyim harcamaları kadın giyimi alt grubundan yüzde 8,69 kadın kazağı, gıda harcamaları grubundan yüzde 6,03 ile portakal oldu. Giyim harcamaları grubundan ise %5,82 ile palto-erkek, yüzde 4,26 ile gömlek-erkek grubu oldu. Diğerleri de şöyle: Kültür eğitim ve eğlence harcamaları grubundan yüzde 4,08 ile ses ve görüntü sistemi ve giyim harcamaları grubundan yüzde 3,45 ile takım elbise-erkek olarak raporlandı.

İstanbul Hal fiyatları açıklandı mı? Halde sebze meyve fiyatları ne kadar? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Patates 3 lira, kuru soğan 5 lira! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Olsun be soğan ekmek yeriz diyorduk! Ona da zam geldi! Vatandaş ne yiyeceğini şaşırdı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön