01 / 05 / 2024

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

Milyonlarca yatırımcı ve vatandaş dolar kurunda son dakika gelişmeleri her zaman olduğu gibi bugün de takip etmekte. Yastık altında doları olan kişiler, an be an doların 20 lirayı bulacağı tarihe odaklanmış durumda. İşte detaylar…



DOLARDA KIYAMETİN KOPACAĞI TARİH

Dolar kuru, gelişmiş olan tüm ülke para birimlerine karşı yükseliş seyrine  geçerken herkes doların hangi tarihlerde zirve yapacağını doların ne zaman atak yaşayacağını da merak ediyor.

Piyasaların merak ile beklediği gün de belli oldu. FED faiz kararının 21 Eylül - 22 Eylül 2022 tarihinde açıklayacak. Dünyadaki bütün yatırımcılar, bugüne odaklandı. Kararın ardından faiz oranlarının yükseltilmesi düşünülürken, dolarda kıyametin kopması bekleniyor. FED faizler 75 baz puan artırması durumunda dolar kuru fırlayacak. 

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

Editör Notu: Bu haber 4 Eylül 2022 tarihinde saat 08.29'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 27 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise 1.010 lira değerindedir.

BİM'den telefon arayanlara müjde haber! Samsung Galaxy A12 artık uygun fiyata BİM’de! 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Oyuncuların telefonu Oppo A55'e A101’den dev fırsat! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bulunması oldukça zor olan Xiaomi 11T Pro artık Hepsiburada’da satışta! 3 Eylül fiyat listesi...

Tek seferlik şarj ile 2 gün giden Samsung Galaxy A03 A101’de! Bu fırsat kaçmaz! 3 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön