29 / 04 / 2024

İşte konutta 2016'nın son kampanyaları!

İşte konutta 2016'nın son kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü yılın ikinci yarısından sonra başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 60 bine yakın konutun büyük bir kısmı alıcı bulurken yılın son bir haftasında avantajlı seçenekler müşterilerini bekliyor.



Gayrimenkul sektörü yılın ikinci yarısından sonra başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 60 bine yakın konutun büyük bir kısmı alıcı bulurken yılın son bir haftasında avantajlı seçenekler müşterilerini bekliyor.


 KAMPANYALARIN yeni projelerde de etkin bir şekilde gündeme gelmesi, konut satış grafiğinin geçen yılki 1 milyon 300 bin seviyesine yükselmesinde önemli rol oynadı. Emlak Konut GYO’nun ilk adımı atmasının ardından harekete geçen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) üyelerinin katılımıyla gerçekleşen dev kampanyada asıl kârlı çıkanlar tüketiciler oldu. Yalnızca ağustos için planlanan kampanya gelen talep üzerine Emlak Konut tarafından yıl sonuna kadar uzatıldı. Diğer konut üreticileri de benzer koşullarda müşterilerini ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte yılın son günlerinde yanşa dönüşen kampanya örneklerinden birkaçı:


GERİ SAYIM FIRSATI


1) Avrupa Konutları Başakşehir 


Emlak Konut GYO’nun düzenlediği tarihi kampanya kapsamında yer alan Artaş İnşaat imzalı Avrupa Konutları Başakşehir projesinde; yüzde 5'ten başlayan peşinatlarla; 60 ay 0.42 ya da 120 ay 0.70 faiz oranlarıyla veya TÜFE'ye göre değişen ödeme planlarıyla ev sahibi olma fırsatında son gün 31 Aralık. 2017’de teslim edilmesi hedeflenen projede büyüklükleri 124 ile 277 metrekare arasında değişen, 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte 941 daire ile 26 tane ticari ünite yer alıyor.


http://www.avrupakonutlaribasaksehir.com/


BAHÇELİEVLERE YENİ NEFES


2) Nef Bahçelievler


Timur Gayrimenkul’ün Nef markalı projeleri kervanına mahalle konseptinde tasarlanan Bahçelievler projesi de katıldı. Mimarisi ve lansman sonrası cazip ödeme planlarıyla öne çıkan projede, banka kredili ödeme planı için yüzde bir peşinat, yüzde 80 banka kredisi, aylık yüzde 0,42 faiz avantajı ile 12 ay ödemesiz 60 ay vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. 6 ile 20 kat arasında değişen yükseklikte 10 bloktan oluşan projede kapıları bahçeye açılan bin 23 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.


http://nefbahcelievler.com/


2018'DE TESLİM EDİLECEK

1+1,2+1 ve 3+1,4+1 ve 5+1 daire tiplerinin büyüklüğü ise 40 ile 280 metrekare arasında değişiyor. Grubun geliştirdiği Foldhome konseptinin de uygulanacağı Nef Bahçelievler'de anahtar teslimler 2018'de yapılacak. Projede minimum 500 bin lira seviyesinde olan konutların maksimum değeri 2 milyon 500 bin TL seviyelerinde seyrediyor. 


AND PASTEL DE ÇİFTE ANAHTAR 


3) AND Pastel 


İstanbul Kartal'da Anadolu Grup kuruluşu AND Gayrimenkulun imzasını taşıyan AND Pastel projesinden ev alan ilk çifte anahtar kampanyası devam ediyor. Projeden daire satın alan ilk 50 kişiye bir yıl Mercedes A180 veya Kia Sportage hediye ediliyor. 


http://andpastel.com/


YÜZDE 5 PEŞİNAT 

Bunun yanı sıra proje kapsamında yüzde 1 KDV ve yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma şansı ve dubleks evlerde çifte indirim imkanları da sunuluyor. Kampanyaların bitiş tarihleri ise 31 Aralık 2016.7 bloklu AND Pastel'de 1+1 den 4+1'e uzanan farklı büyüklükteki dairelerin fiyatı ise 300 bin lira seviyesinden başlayıp ile 1 milyon 100 bin lira seviyelerine kadar çıkıyor. Çocuk dostu olan zengin donatılı projenin teslim tarihi ise Haziran 2018 olarak açıklanmıştı 


310 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 


4) Deniz İstanbul


Deniz İstanbul Mercan Konakları, Deniz İstanbul Marina Evleri ve Deniz İstanbul Kalyon Evleri etaplarından oluşan projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Etap etap inşa edilen ve tümüyle 2021 yılında bitirilmesi hedeflenen projede fiyatlar 310 bin liradan başlayıp 7 milyon lira seviyesine kadar çıkıyor. 


http://www.denizistanbul.com/


GÜL PROJE DE FAİZLER SIFIRLANDI 


5) Gül Proje Basın Express


Gül Proje Express'te başlatılan kampanya kapsamında 48 aya kadar sıfir faiz ya da 2 bin 850 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyaya göre ayrıca konut fiyatlarında yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor. Projede 1 +1 ve 2 +1 daire seçeneklerinin yanı sıra, talebe göre de şekillenebilen konut tipleri mevcut Metrekare fiyatları 4 bin 800 TL'den satışa sunulan projede, konut fiyatları 261 bin 500 TL'den başlıyor. 


http://www.gulprojeexpress.com.tr/


Müşterisine Kazandıran Kampanyalar


6) Blue Lake


Metal Yapı Konut, Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumda bulunan projesi Blue Lake'te kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. Blue Lake, Aralık ayı sonuna kadar yüzde 25 peşin, sıfır faiz ve 60 ay vadeli banka kredisi ile yeni sahiplerini bekliyor.


http://www.bluelake.com.tr/


7) Altınoran


www.marinaankara.com


8) Marina Ankara



www.sinpasaltinoran.com


Sinpaş Yapı, Çankaya Oranda yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara'nın en çok tercih edilen konut projesi Marina  Ankara  için tüketicilere 84 ay vade ile banka kredisiz ev alma şansı sunuyor.


9) Babacan Premium Tower


Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya devam ediyor. 262 dairenin yer aldığı Babacan Premium Tower'da 1+1 daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme kampanyasına devam eden 'Babacan Holding', 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkânı da sunuyor.


 http://www.babacanpremium.com/


10 ) Vira İstanbul


Gül Proje'nin Beylikdüzü'ndeki 17 bloklu, 1156 konutluk'Vira İstanbul' projesi için başlatılan'Burada ev sahibi olmak kiracı olmaktan daha kolay' kampanyasında aylık ödemeler M2 bin liradan başlıyor. Aralık sonuna kadar uzatılan kampanyada daire fiyatları 264 bin liradan başlıyor.


http://viraistanbul.com.tr/


FAİZ YOK, SEÇENEK ÇOK

11) Ege Yapı Batışehir


'DÖVİZİNİ BOZDUR' kampanyasına kayıtsız kalmayan Ege Yapı da ödüllü projesi Batışehir'de devam eden fırsat kampanyasında tüm ünitelerin satışlarını Türk Lirası üzerinde gerçekleşiyor. Ege Yapı olarak her zaman ülke ekonomi ve menfaati doğrultusunda hareket ettiklerini açıklayan şirketin patronu H. İnanç Kabadayı, "Sadece iç piyasaya değil, yabancılara da TL üzerinden satışları gerçekleştirdik, daha önce açıkladığımız, 3 yıllık projeksiyonda hayata geçireceğimiz 8 projenin satışlarını da TL üzerinden yapacağız. 120 ay vade için yüzde 0,70 oranı koruyor ve 60 ay sıfır faiz kaöpanyamızı da devam ettiriyoruz" mesajını verdi.


http://www.egeyapi.com/



KARAT 34'TE AYNI FİYATA SON GÜNLER


12 ) Karat 34

Emlak Konut GYO - Doğa Şehircilik ve Başyapı iş ortaklığıyla İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Karat 34 projesinde son günlerine giren kampanya kapsamında yüzde 20 peşin, 5 yıl vadede aylık yüzde 0.42 veya 10 yıl vadede de aylık yüzde 0.70 faiz oranlarıyla banka kredisi kullanarak yatının yapma kimkânı sunuluyor.; 6 blokta 470 rezidans, 123 ofis ve 28 ticari mağazadan oluşan projede anahtar teslimleri 2017'nin üçüncü çeyreğinde yapılacak.


 http://www.karat34.com.tr/


YÜZDE 5 PEŞİNAT İLE HEMEN TESLİM


13) Ağaoğlu Maslak 1453

İlk etabında Teslim süreci devam eden Ağaoğlu Maslak 1453 projesi için geçen ay başlatılan kampanya kapsamında sınırlı sayıda daire, yüzde 5 peşinatla, 60 ay yüzde 0,42 faiz oranı ya da 120 aya kadar vade seçenekleri ile satışa sunuldu. 325 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilen proje iki etaptan oluşuyor. İkinci etabın teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 daire büyüklükleri 62 - 387 metrekare arasında değişiyor. 1+0'dan 4+1 'e kadar daire seçeneği bulunan projede dört bin 780 konut ve 1.100 civarında ofis ve ticari mağaza bulunuyor. 700 bin lira düzeyinden başlayan daireler için yüzde 5 peşinat avantajının yanı sıra 60 ay yüzde 0,42 faiz oranı ya da 120 ay vade yüzde 0,70 vade farkı uygulanıyor.


http://www.maslak1453.com/

MAZAYA, TÜRKİYE'DE RİTMİNİ YAKALADI


14) Ritim İstanbul


Maltepe'deki Ritim İstanbul projesi vesilesiyle Dumankaya İnşaat ile ortaklık kuran Ortadoğu kökenli AL- MAZAYA şirketi, 2016 yılında Dumankaya ailesinden hisselerin tümünü satın alarak yoluna tek başına devam etme kararı aldı. Ritim'de anahtar teslim sürecine hız veren MAZAYA dev projedeki son daireler için cezbedici bir kampanya düzenliyor. Güneş'e konuşan Mazaya'nınTürkiye CEO'su Cem Yolcu ise yol haritalannda İstanbul'un öncelikli olduğunu belirterek,'Holding olarak portföyümüzün yüzde 35'ini Türkiye'ye getirmeyi planlıyoruz, bu da yaklaşık 400 milyon dolarlık sermaye yatırımına tekabül ediyor'dedi.



http://www.ritimistanbul.com/

ÖN TALEPLE YATIRIMLIK DAİRELER


15) Babacan Port Royal

Babacan Holding imzasıyla Küçükçekmece Basın Ekspres aksında hayata geçirilen Babacan Port Royal'den ev almak isteyenlere önde talep avantajıyla yüzde 0.59 vade farkıyla, 120 ay ödeme planı veya 50 ay vade sıfır faiz fırsatı teklif ediliyor. Residence ve home officeden oluşan karma bir yapı olarak tasarlanan Babacan Port Royal, 5 blokta 801 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşuyor.


http://www.babacanportroyal.com/


2 BİN 500 LİRA TAKSİTLE DENİZE KOMŞU EV


16) Beyttürk Orman


Bursa ve Yalova'da gerçekleştirdiği projeleriyle görücüye çıkan Beyttürk İnşaat, Beyttürk Orman'da yüzde 25 peşinatla, 2 bin 500 lira aylık taksitlerle, 140 bin liradan başlayan daire fiyatları ile yerli ve yabancı yatırımcıyı konut sahibi yapıyor. Sahiplerine 2017'de teslim edilecek projede stüdyo tipi dairelerin yanı sıra büyük metrekareli daireler de mevcut. Yalova bölgesine odaklanan Beyttürk İnşaat, özellikle Osmangazi Köprüsü'nün açılışı ile prim getiri katsayısı Türkiye ortalamasının üzerine çıkan bölgenin yeni gözdesi Orhangazi'deki yeni projesinin teknik hazırlıklarını da sürdürüyor. Şirketin patronu Muhammet Uğurcan Barman, "Dev ulaşım ve altyapı yatırımları ile birlikte, hızla gelişen bölgelerin başında gelen Bursa Orhangazi'de yaşam alanı kuracağız. 2017’de lansmanını yapacağımız Marmara Bölgesi'nin en büyük projesi, yatırımcının yeni gözdesi olacak"dedi ve ön talep sürecinde yatırımcıları Orhangazi'ye davet etti.


http://www.beytturk.com/


Güneş


Geri Dön