16 / 05 / 2024

2016 SON KONUT KAMPANYALARI

2016 SON KONUT KAMPANYALARI

Gayrimenkul sektörü yılın ikinci yarısından sonra başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 60 bine yakın konutun büyük bir kısmı alıcı bulurken yılın son bir haftasında avantajlı seçenekler müşterilerini bekliyor.

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Rusya'da ikincil konut fiyatları son 5 yılın en düşük seviyesine geriledi!

Rusya'da ikincil konut fiyatları son 5 yılın en düşük seviyesine düştü. İkincil konut fiyatları 2016'dan beri ilk kez metrekare başına bin doları aşmadı.

2020 Mayıs sonunda konut kredisi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizlerinde bir yıllık süreçte bankalardan pek çok fırsat sunuldu. En son konut kredisinde faiz indirimi Yapı Kredi'den geldi. Peki konut kredisi faizleri kaç oldu?

Türkiye'nin konut satış verileri gayrimenkulde toplanma işareti mi?

Moody’s, kredi görünüm raporunda, Türkiye’nin son konut satış verilerinin gayrimenkul sektöründe toparlanmaya işaret ettiğini ve durumun bankaların kredi notu için pozitif olduğunu belirtti...

Konut almak isteyen hızlı davranmalı!

Konut almak isteyenlerin cazip fiyatları kaçırmamak için hızlı davranması gerektiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut stoku bittiğinde fiyatların artacağını belirtti...

Kurtköy Lens İstanbul son konut fiyatları!

Beş blok olarak Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de yükseliyor. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kira gelir vergisi 2. taksiti ne zaman?

2016'da konut ve/veya işyerini kiraya vererek istisna sınırlarından yüksek kira geliri elde edenler vergiyi iki taksitte ödüyor. Vergi için ilk taksit ödeme zamanı sona eriyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti ne zaman?

Konut alırken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut seçerken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. İşte Konut alırken dikkat edilmesi gereken 5 püf nokta...

2016'da konut kredisi miktarı yüzde 11 arttı!

Konut kredisi faizinin 2016 yılında yüzde 1'in altına düşmesi kredi kullanan kişileri artırdı. Konut kredisi miktarı ortalama yüzde 11 artarak 126 bin TL'ye ulaştı.

Ziraat Bankası 2016'da konut kredilerinde yüzde 50 artış sağladı!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, konut ve ihtiyaç kredileri ile bireysel finansman ihtiyaçlarının karşılanmasında sektörün önde gelen bankası olduklarını söyleyerek, “2016’da konut kredilerinde yüzde 50 artış sağladık. " dedi.

Konut fiyatları yüzde 22 arttı!

İstanbul'da 2016'da konut fiyatları yüzde 22 artarak 4 bin 491 TL'ye çıktı. Kiralamalar artmazken ilçe bazında en çok artış Şile'de yaşandı.

2016 SON KONUT KAMPANYALARI Haberi

2016 SON KONUT KAMPANYALARI

Gayrimenkul sektörü yılın ikinci yarısından sonra başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 60 bine yakın konutun büyük bir kısmı alıcı bulurken yılın son bir haftasında avantajlı seçenekler müşterilerini bekliyor.


 KAMPANYALARIN yeni projelerde de etkin bir şekilde gündeme gelmesi, konut satış grafiğinin geçen yılki 1 milyon 300 bin seviyesine yükselmesinde önemli rol oynadı. Emlak Konut GYO’nun ilk adımı atmasının ardından harekete geçen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) üyelerinin katılımıyla gerçekleşen dev kampanyada asıl kârlı çıkanlar tüketiciler oldu. Yalnızca ağustos için planlanan kampanya gelen talep üzerine Emlak Konut tarafından yıl sonuna kadar uzatıldı. Diğer konut üreticileri de benzer koşullarda müşterilerini ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte yılın son günlerinde yanşa dönüşen kampanya örneklerinden birkaçı:


GERİ SAYIM FIRSATI


1) Avrupa Konutları Başakşehir 


Emlak Konut...